Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Ανοιξιάτικο πουά για πάντα!!!



Ψάχνετε για ένα διασκεδαστικό και χαρούμενο θέμα για τον ανοιξιάτικο γάμο σας; Τι λέτε για τη διακόσμηση με πουά; Το πουά μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να δώσει στο γάμο σας μια παιχνιδιάρικη αίσθηση.

anoiksi poua gamos3 Θέμα γάμου : Ανοιξιάτικο πουά για πάντα
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το πουά είναι απόλυτα ανοιξιάτικο. Είτε σε ένα χρώμα, είτε δύο χρώματα, ή και πολύχρωμο, παραμένει αγαπημένο σχέδιο.
anoiksi poua prosklitirio gamos1 Θέμα γάμου : Ανοιξιάτικο πουά για πάντα
Ξεκινήστε με τα προσκλητήρια του γάμου. Η πιο διακριτική εκδοχή είναι η λεπτή πουά κορδέλα στους φακέλους. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το θέμα σας ολοκληρωτικά, θα επιλέξετε ένα χαρτί με ένα πουά μοτίβο ή ένα ουδέτερο χαρτί συνδυασμένο με πουά φάκελο.
anoiksi poua prosklitirio gamos2 Θέμα γάμου : Ανοιξιάτικο πουά για πάντα
Το νυφικό μπορεί να ενσωματώσει τα πουά ιδανικά. Τρεις εκδοχές υπάρχουν εκείνη του λευκού νυφικού με λεπτομέρειες πουά όπως σατέν ζώνη στη μέση ,τα μαλλιά ή τα γάντια, η εκδοχή ενός υφάσματος διαφανούς που θα πέφτει πάνω από το νυφικό και θα έχει τυπωμένο το σχέδιο ή ένα νυφικό εξ ολοκλήρου πουά σε midi ύψος για να μην δείχνει υπερβολή στο μακρύ!
anoiksi poua nifiko gamos1 Θέμα γάμου : Ανοιξιάτικο πουά για πάντα
anoiksi poua nifiko gamos2 Θέμα γάμου : Ανοιξιάτικο πουά για πάντα
Ο γαμπρός μπορεί να φορέσει μια πουά γραβάτα και είναι καλύτερο να περιοριστεί το μοτίβο του πουά σε ένα σημείο πχ τη γραβάτα ή το μαντήλι στο πέτο έτσι ώστε να μην καταλήξει να φαίνεται αστείος. Όσο και αν στις γυναίκες φαίνεται παιχνιδιάρικο δεν συμβαίνει το ίδιο και στους άντρες.
anoiksi poua gamos6 Θέμα γάμου : Ανοιξιάτικο πουά για πάντα
Οι μπομπονιέρες και τα αναμνηστικά δωράκια μιας και είναι σε μικρό μέγεθος μπορείτε να αφήσετε το πουά σε ολόκληρη την επιφάνεια. Αν η μπομπονιέρα σας είναι από τούλι βάλτε μια φαρδιά κορδέλα πουά ή επιλέξτε ύφασμα αντί για τούλι που θα έχει το μοτίβο αυτό παντού.
anoiksi poua gamos8 Θέμα γάμου : Ανοιξιάτικο πουά για πάντα
Η χώρος υποδοχής στη δεξίωση μπορεί να στολιστεί με πουά κορδέλες ή να αιωρούνται μπαλόνια στο μοτίβο αυτό. Τα τραπέζια μπορείτε να τα ντύσετε με πουά τραπεζομάντηλο ή αν σας πέφτει too much να επιλέξετε ένα λευκό και να παίξετε με το πουά στις χαρτοπετσέτες, στα καρτελάκια του menu (αν υπάρχουν) και στις κορδέλες από τις πολυθρόνες.
anoiksi poua gamos13 Θέμα γάμου : Ανοιξιάτικο πουά για πάντα
Η τούρτα φυσικά θα έχει το στοιχείο του πουά είτε σε ζωηρά και έντονα χρώματα είτε ανάγλυφα στρόγγυλα κομμάτια λευκά στην πιο διακριτική εκδοχή.
anoiksi poua gamos tourta1 Θέμα γάμου : Ανοιξιάτικο πουά για πάντα
Ο γάμος είναι μια γιορτή, αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν γάμο χαρούμενο και ζωηρό το πουά είναι η ιδανική επιλογή
phgh:provagamou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου