Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Σημάδια ότι δάγκωσε την λαμαρίνα μαζί σου

LAMARINA

Τα σημάδια που μπορούν να σου εγγυηθούν ότι όντως δάγκωσε τη λαμαρίνα μαζί σου ….
Όλοι μας έχουμε βρεθεί στη θέση, να σκεφτούμε πως θα ήταν υπέροχο να μπορούσαμε να διεισδύσουμε έστω και για μερικά λεπτά στο μυαλό του ανθρώπου που είμαστε ερωτευμένοι, για να διαπιστώσουμε αν νιώθει ακριβώς το ίδιο όπως εμάς.  Στο ξεκίνημα μίας γνωριμίας ή σχέσης,  η ανασφάλεια, ο φόβος και η καχυποψία δεν μας αφήνουν να διακρίνουμε αν το άτομο που έχουμε απέναντί μας είναι πράγματι ερωτευμένο μαζί μας ή αν πολύ απλά νιώθει μία μικρή έλξη και θέλει απλά να περάσει τον καιρό του …
Επειδή ο έρωτας μας παίρνει τα μυαλά και τα πολύ απλά τα κάνουμε σύνθετα, καταγράψαμε όλα τα σημάδια που μπορούν να σου εγγυηθούν ότι όντως δάγκωσε τη λαμαρίνα μαζί σου ….

1. Όταν είσαστε μαζί είναι διαρκώς με το χαμόγελο στα χείλη! Ακόμα και αν δεν υπάρχει λόγος να χαμογελάσει, ή έστω και αν περνά φάση στη ζωή του με πολλά προβλήματα, του δίνει χαρά η παρουσία σου.

2. Θέλει να περνά χρόνο μαζί σου κουβεντιάζοντας και σας πιάνει το ξημέρωμα αναλύοντας τα πάντα για τη ζωή σας …και όχι μόνο! Οι ώρες όταν είσαστε μαζί, κυλάνε σαν το νεράκι!

3. Προσπαθεί πάντα να μάθει και κάτι καινούριο για σένα. Ακόμα και αν βγαίνετε καιρό,  δίνει σημασία στα λόγια σου και θέλει να ανακαλύψει κάθε πτυχή της προσωπικότητάς σου!

4. Θα αλλάξει το πρόγραμμα του/της, απλά και μόνο για να σε δει!

5. Ακόμα και όταν δεν συμφωνείται για κάποια ζητήματα, θα κάνει την υποχώρηση και θα συμβιβαστεί, αρκεί να μην τσακωθείτε!

6. Σε γνωρίζει σε όλους τους φίλους, τους γνωστούς και στην οικογένειά του!

7. Στα μελλοντικά του σχέδια/ όνειρα, συμπεριλαμβάνει πάντα και εσένα μέσα!

8. Θέλει να μοιράζεστε μαζί, ακόμα και τα απλά, καθημερινά, βαρετά πράγματα (για παράδειγμα τις δουλειές του σπιτιού, τις υποχρεώσεις)

9. Δεν αντέχει αν δεν σε δει ή δεν μιλήσετε για 2-3 μέρες.

10. Δεν σου βρίσκει κανένα ψεγάδι!

11. Θέλει και προσπαθεί να βελτιωθεί είτε εμφανισιακά είτε ως προσωπικότητα!

12. Τις στιγμές που δεν είσαι καλά, κάνει τα αδύνατα – δυνατά για να σου φτιάξει την διάθεση!

13. Ακόμα και αν περάσει από κοντά του / της , ένα άτομο που διαθέτει πολύ γοητευτική παρουσία, δεν θα δώσει απολύτως καμία σημασία!

14. Σου κάνει εκπλήξεις – Εκεί που δεν το περιμένεις, θα εμφανιστεί μπροστά σου σαν κομήτης, ή θα σου κάνει κάποιο μικρό δωράκι απλά και μόνο για να σε εντυπωσιάσει και για να σε ευχαριστήσει

15. Σου εκμυστηρεύεται τα πάντα για τη ζωή του/της!
phgh:parea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου