Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΥΛ ΣΤΑ ..ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ !


Πίσω από το νυφικό , την τούρτα και τον υπόλοιπο στολισμό , κρύβεται ολόκληρη η ιστορία ενός κοριτσιού , που οραματίζεται τον εαυτό της σαν μια πριγκίπισσα . Στο στυλ της συνήθως αντικατοπτρίζεται ολόκληρη η προσωπικότητα της . Για αυτό και απαιτείται μια άψογη εικόνα των άκρων .

Η εικόνα αυτή αφορά κάθε γυναίκα , πόσο μάλλον εσάς που θα ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας . Την ημέρα αυτή όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σας , για αυτό χέρια και πόδια θα πρέπει να δείχνουν πιο όμορφα από ποτέ , ενώ το μακιγιάζ στα νύχια θα τονίσει την τελειότητα και θα «δέσει» απόλυτα με το σύνολο της εμφάνισης .
Οι περισσότερες νύφες συνήθως για αυτήν την ημέρα επιλέγουν ουδέτερα χρώματα ή τα παραδοσιακά ροζ και λευκά . Σίγουρα βέβαια αυτά τα χρώματα είναι ασφαλή και ταιριάζουν στις περισσότερες , γιατί όμως εκείνη την ημέρα να μην προσθέσετε μια πινελιά παραπάνω ! Άλλωστε η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά .
Καταλήγοντας λοιπόν στο τύπος νύφης θέλετε να είστε ( ρομαντική , trendy κτλ ) , συζητήστε μαζί με την αισθητικό άκρων τι μπορείτε να κάνετε έτσι ώστε το γαμήλιο μανικιούρ και πεντικιούρ να ταιριάζουν άψογα στο στυλ σας και ταυτόχρονα να διαφέρουν .
Δείτε παρακάτω τις προτάσεις που ακολουθούν σύμφωνα με τα στυλ της νύφης που επικρατούν :

ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΝΥΦΗ


Στο στυλ αυτό ταιριάζουν περισσότερο τα λευκά βερνίκια και όλες οι αποχρώσεις του λευκού , αλλά και τα ουδέτερα χρώματα όπως το παστέλ ροζ . Μπορεί επίσης να προτιμήσετε ένα γαλλικό μανικιούρ με κάποιο ιριδίζον glitter στο άκρο ή ακόμα και μια διακριτική πέτρα να στολίζει το δάχτυλο που θα φοράτε την βέρα σας .


ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΝΥΦΗ


Συνήθως στις νύφες αυτές ταιριάζουν περισσότερο διακοσμήσεις νυχιών με λουλούδια , πέρλες , δαντέλες και φιόγκους . Το σχήμα νυχιών που τους αρμόζει περισσότερο είναι το αμυγδαλωτό σχήμα ή ακόμα και το οβάλ , με μήκος μεσαίο .
ΜΟΔΑΤΗ ΝΥΦΗ



Αν είστε αυτός ο τύπος νύφης τότε σίγουρα δεν φοβάστε να ρισκάρετε να φοράτε στα νύχια σας μια πινελιά έντονου χρώματος και σίγουρα λίγα ή πολλά υλικά διακόσμησης . Προτιμάτε σίγουρα μοδάτα και ξεχωριστά chic σχέδια μανικιούρ !


VINTAGE ΝΥΦΗ


Το στυλ αυτό είναι μια μείξη της παλιάς μόδας με την καινούρια . Το μανικιούρ που αρμόζει στην νύφη αυτή είναι το ανάποδο γαλλικό , το κόκκινο έντονο χρώμα ή ακόμα και μια διακόσμηση με χάντρες και δαντέλες .

ΜΠΟΕΜ ΝΥΦΗ



Εδώ το μανικιούρ πρέπει να είναι κοντό προς μεσαίο σε μήκος , με λεπτομερή μονοχρωματικά σχέδια ή απλά διακοσμημένα σχέδια με πετρούλες !
phgh:stargamos.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου