Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Ενδυματολογικές συμβουλές για τον γαμπρό

weddingstylist groom Ενδυματολογικές συμβουλές για τον γαμπρό

Συνήθως ασχολούμαστε με θέματα που έχουν σχέση με την νύφη.
Σήμερα είπαμε να αλλάξουμε λίγο, και να στρέψουμε την προσοχή μας στον γαμπρό.

Ένα  σημείο που είναι κρίσιμο, είναι η επιλογή του γαμήλιου κοστουμιού. Πρέπει ο γαμπρός, να αποφύγει, τον ατυχή συνδυασμό  μαύρο κουστούμι με  άσπρο πουκάμισο και σκούρα αρζαντέ γραβάτα.
Αυτός ο συνδυασμός  ταιριάζει μόνο με  την τήβεννο των ακαδημαϊκών  και  φοριέται σε βαρετά φιλολογικά μνημόσυνα,  όχι σε γάμο που είναι  η χαρούμενη επισφράγιση  του έρωτα.
Ένα ανοικτόχρωμο κουστούμι στους τόνους του γκρι  ή σε απαλούς γενικά παστέλ ,  ασορτί  με το χρώμα των ματιών του γαμπρού θα κάνει σίγουρα αίσθηση και θα του χαρίσει λάμψη.
Με ένα χαριτωμένο σταυροκουμπωτό γιλέκο σε χρώμασπασμένου λευκού, με γραβάτα ασορτί από το ίδιο ύφασμα είναι ότι πρέπει..
weddingstylist groom3 Ενδυματολογικές συμβουλές για τον γαμπρό
Αφήστε  την κλασσική μποτουνίερα με την γαρδένια για τον  Μάρλον  Μπράντο στον Νονό  και προτιμήστε είτε μια με φρέσκα λουλούδια  από babbygrow ή  ακόμα καλύτερα  μια μοντέρνα  μικρή μποτουνίερα  κόσμημα,  χρυσή  με ανάγλυφα λουλουδάκια, πάντα ασορτί με τα κοσμήματα της νύφης.
weddingstylist groom1 Ενδυματολογικές συμβουλές για τον γαμπρό
Τα παπούτσια ας  είναι χαμηλά , άνετα,  κομψά δερμάτινα  pumps. Σημασία  έχει  η γενικότερη εικόνα σας  σαν ζευγάρι να συμβαδίζει με την εποχή μας και ν΄αντανακλά  το πνεύμα  συναίνεσης που θα διέπει  την μελλοντική κοινή σας ζωή.
weddingstylist groom2 Ενδυματολογικές συμβουλές για τον γαμπρό

 phgh:weddingstylist.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου