Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Πως να βρείτε το κατάλληλο παπούτσι για τον γάμο σας

media httpwwwweddingi gpbls.jpg.scaled500 Πως να βρείτε το κατάλληλο παπούτσι για τον γάμο σας

Το να διαλέξεις το νυφικό σου παπούτσι δεν είναι και εύκολη υπόθεση. Είναι κάτι το οποίο πρέπει να ψάξεις αρκετά πριν αποφασίσεις με τι θα ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας και θα χορέψεις τον χορό του Ησαία, αλλά και της δεξίωσής σου μετά από αυτόν.

Το πρώτο πράγμα το οποίο πρέπει να προσέξεις είναι η άνεση. Δοκίμασέ τα, περπάτησε τα και κράτησέ τα στα πόδια σου όσο περισσότερη ώρα μπορείς.Μόνο έτσι θα καταλάβεις πως αισθάνεσαι και εάν θα μπορείς να τα φορέσεις χωρίς πίεση στη διάρκεια του γάμου σου.Φρόντισε να διαλέξεις παπούτσια που ταιριάζουν στο στυλ σου, έτσι ώστε να μπορέσεις να τα φορέσεις και μετά από αυτόν σε κάποιες άλλου είδους εκδηλώσεις.
Μην αφήσεις την αγορά των παπουτσιών σoυ για την τελευταία στιγμή. Επιβάλλετε να τα αγοράσεις σχεδόν ταυτόχρονα με το νυφικό σου, έτσι ώστε να έχεις όλο το περιθώριο να τα περπατήσεις και να τα συνηθίσεις.
Διαλέξε το σωστό ύψος τακουνιού. Αν δεν έχεις μάθει να περπατάς σε ψηλά τακούνια μην το προσπαθήσεις τώρα. Είναι καλύτερα να αγοράσεις κάτι στο συνηθισμένο ύψος τακουνιού που φοράς συνήθως. Τέλος μην λυπηθείς τα χρήματα. Άλλωστε είναι η ημέρα του γάμου σου. Φροντίστε να αγοράσετε κάτι που να είναι αντάξιο της περίπτωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου