Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Για να μείνετε και να είστε αξέχαστη


couple-386
Μπορεί οι άντρες να θεωρούνται κυρίαρχοι την ώρα της σεξουαλικής πράξης και να νομίζουν ότι εκείνοι έχουν το πάνω χέρι, εμείς όμως από τη πλευρά μας έχουμε το πάνω χέρι μιας και διαθέτουμε την ικανότητα να οδηγούμε τα πράγματα εκεί που εμείς επιθυμούμε.

- Φροντίζουμε λοιπόν να μην έχουμε φάει πολύ και μας πιάσει υπνηλία την ώρα του σεξ, γιατί όταν τρώμε το αίμα συσσωρεύεται στο στομάχι για να γίνει η πέψη.
- Όλα ξεκινούν από το μυαλό έτσι και το καλό σεξ. Πρώτα σκεφτόμαστε, μετά έρχεται το συναίσθημα και αμέσως η πράξη.
- Όταν είστε σε σχέση πρέπει να επενδύεται με όλα σας τα συναισθήματα χωρίς όμως να περιμένετε ανταπόδοση. Μόνο μέσα από την ειλικρινή έκφραση των συναισθημάτων μας μπορεί ο άλλος να καταλάβει ποια πραγματικά είμαστε. Και έτσι πραγματικά λαμβάνουμε όταν δηλαδή δίνουμε χωρίς να ζητάμε.
- Την πρώτη φορά που θα συναντηθείτε δεν θα ρωτήσετε πότε να συναντηθείτε ξανά. Αφήνουμε τον άντρα να αισθανθεί το αφεντικό.
- Δεν ρωτάμε ποτέ τον σύντροφο μας αν μας αγαπά.
- Δεν μιλάμε με τους άντρες για τα ασήμαντα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Δεν θέλουμε να νομίζουν ότι γκρινιάζουμε.
Για να καταφέρουμε να γίνουμε γυναίκες σύμβολο αφήνουμε τον άντρα να νοιώθει ο αρχηγός και εμείς με τον τρόπο μας τον οδηγούμε εκεί που εμείς θέλουμε αφήνοντας τον να νοιώθει ο κυρίαρχος.
phgh:myworld.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου