Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Γάμος αλά…ελληνικά!

 Γάμος αλά...ελληνικά!
Γάμος αλά…ελληνικά: Όχι, ο τίτλος δεν αναφέρεται στην πασίγνωστη αμερικάνικη ταινία που επιχειρούσε με αστείο τρόπο να περιγράψει τα ήθη και τα έθιμα της ελληνικής οικογένειας αλλά..σ’ έναν γάμο, που θα θέλατε εσείς να έχει έντονο το στοιχείο του “ελληνικού”.

Πώς θα ήταν άραγε ένας τέτοιος γάμος; Σίγουρα θα είχε κυρίαρχα τα εξής στοιχεία:
- Την ελιά: Μπορείς να φανταστείς Ελλάδα χωρίς να φέρεις στο μυαλό σου, το ιερό δέντρο της ελιάς;
- Την θάλασσα και το απέραντο γαλάζιο του ουρανού. Εδώ σας παραπέμπουμε σε παλαιότερο άρθρο μας, με έντονο το καλοκαιρινό στοιχείο: Διαβάστε λοιπόν για έναν“Γάμο με φόντο το απέραντο γαλάζιο”
Ξεκινώντας λατρέψαμε τις παρακάτω νυφικές εμφανίσεις με έντονο το αρχαιοελληνικό στοιχείο! Πανέμορφη η “πινελιά” ενός στεφανιού από ελιά για τα μαλλιά σας!
weddingstylist greekgoddess Γάμος αλά...ελληνικά!
Δώστε το απαραίτητο γήινο και ζεστό τόνο, χρησιμοποιώντας την ελιά ως διακοσμητικό στοιχείο στα τραπέζια αλλά και σ’ όλο τον χώρο της γαμήλιας δεξίωσης
weddingstylist elies gamos Γάμος αλά...ελληνικά!
weddingstylist olive wedding Γάμος αλά...ελληνικά!
Τούρτα με διακόσμηση την ελιά: Φοβερή ιδέα, εμείς σίγουρα θα την χρησιμοποιούσαμε, εσείς;
weddingstylist greekwedding Γάμος αλά...ελληνικά!
Και για το τέλος…μια ιδέα για έναν γάμο που “μυρίζει” Ελλάδα, είναι να χρησιμοποιήσετε τα  δύο  χρώματα που την χαρακτηρίζουν και μας την θυμίζουν σε κάθε μας βήμα:  Συνδυασμός άσπρου και μπλε ναυτικού!Δείτε  πόσο όμορφα δένουν τα χρώματα αυτά μεταξύ τους!
weddingstylist grecian wedding Γάμος αλά...ελληνικά!
phgh:weddingstylist.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου