Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Οι τρείς τύποι ανδρών, που πρέπει να αποφεύγετε.


Beu-sakisssΣε αυτό το άρθρο σας δίνουμε τους εκείνους τους χαρακτήρες ανδρών, που θα σας δυσκολέψουν τη ζωή και θα νιώσετε αρνητικά.
Το σημαντικό, είναι ότι δεν αναγνωρίζονται από την πρώτη φορά και εκεί είναι η παγίδα. Προσοχή λοιπόν και τα μάτια σας δεκατέσσερα.

axestosandrasΟ άξεστος
Στην αρχή της γνωριμία σας, φάνηκε οτι είναι ο τύπος, σας. Εκείνος, που θα σας προστατεύσει και θα σας κάνει να νιώσετε ένα πραγματικό θηλυκό. Σιγά Σιγα ήρθαν τα πρώτα μαντάτα. Δεν πρόσεχε καθόλου τις κουβέντες τους και ήταν εχθρός με την καθαριότητα. Στον ερωτικό τομέα δε, ας μην το συζητήσουμε. Μια αναλαμπή σαν κομήτης η διάρκεια του. Προσοχή με τέτοιους τύπους είναι επικίνδυνα όντα και πολύ κουραστικά.
antrasupnosΟ Ύπνος
Μην πέσετε σε τέτοιους ανθρώπους γιατί θα νιώσετε την απίστευτη απάθεια και απογοήτευση. Δεν έχουν ενδιαφέρον για τίποτα και το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν μπορούν να κάνουν και κάτι διαφορετικό. Προβλήματα προσαρμογής στο περιβάλλον και μειωμένη αυτοπεποίθεση είναι πολλά απο τα σημάδια, που θα δείτε. Αν δεν το καταλάβετε γρήγορα θα μπείτε σε ένα παιχνίδι να ψάχνετε εσείς αυτόν και αυτός να είναι αλλού νυχτωμένος. Μακρυά απο τέτοιους άντρες.
tsigkounisΟ Τσιγκούνης
Θέλετε δεν θέλετε απο το πρώτο κιόλας ραντεβού θα τον καταλάβετε γιατί θα πληρώνετε εσείς για αυτόν και θα είναι πολύ σκεφτικός με τις επιλογές,που θα του προτείνετε. Υπάρχει και η άλλη περίπτωση, που μπορεί να είναι φυσιολογικός στην αρχή της σχέσης σας και μετά να γίνεται Σκρουτζ. Έκει να ανησυχήσετε. Μάλλον έφτασε η στιγμή να το λήξετε.
phgh:beu.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου