Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Οι νυφικές κομμώσεις “μπαίνουν” στην μηχανή του χρόνου!


Φύσηξε αέρας από τα παλιά και μας έφερε εικόνες αιθέριων υπάρξεων του Χόλυγουντ και μοναδικού στυλ από περασμένες δεκαετίες. Για ξεχωριστές νυφικές κομμώσεις, πάρτε ιδέες για μια εμφάνιση ρομαντική, κομψή και… νοσταλγική.
Ξεκινώντας, επειδή το παλιό Χόλυγουντ βρίσκεται στις καρδιές μας,τι θα λέγατε για καπελάκι δεκαετίας στα μαλλιά, μαλλιά φτιαγμένα ανάλογα και κατακόκκινο κραγιόν στα χείλη; Εμείς αγαπάμε τρελά αυτό το στυλ, εσείς;
weddingstylist oldhollywood hairstyles Οι νυφικές κομμώσεις μπαίνουν στην μηχανή του χρόνου!

weddingstylist retro hairstyles wedding Οι νυφικές κομμώσεις μπαίνουν στην μηχανή του χρόνου!
Πηγαίνοντας πίσω με μια νοητή μηχανή του χρόνου, μια νύφη της δεκαετίας του ’20 θα ήταν ακριβώς έτσι!
weddingstylist retro hairstyles Οι νυφικές κομμώσεις μπαίνουν στην μηχανή του χρόνου!
Οι παρακάτω εμφανίσεις διαθέτουν τον μοναδικό αέρα του vintage, του retro μα πάνω απ’ όλα του λιτού, απέριττου, κομψού. Πινελιές κομψότητας που δεν βαραίνουν την νυφική σας εμφάνιση, αλλά θα σας κάνουν να μοιάζετε με…αερικό!
weddingstylist hairstyles vintage Οι νυφικές κομμώσεις μπαίνουν στην μηχανή του χρόνου! weddingstylist kommosi mallia Οι νυφικές κομμώσεις μπαίνουν στην μηχανή του χρόνου! weddingstylist hairstyles gamos vintage Οι νυφικές κομμώσεις μπαίνουν στην μηχανή του χρόνου!
Αυτή η εμφάνιση – νυφική κόμμωση μας έρχεται σίγουρα από την δεκαετία του ’30. Μοναδικά κυματιστά μαλλιά, που τονίζουν όσο τίποτε άλλο την θηλυκότητά μας.
weddingstylist 1930 hairstyle wedding Οι νυφικές κομμώσεις μπαίνουν στην μηχανή του χρόνου!
Αυτό το βέλο μας πάει νοητά στην δεκαετία του ’50. Ένα βέλο μπορεί να “καλύπτει” τα γυναικεία μας μυστικά αλλά ποτέ την ομορφιά μας…
weddingstylist 1950 hairstyle wedding Οι νυφικές κομμώσεις μπαίνουν στην μηχανή του χρόνου!
Βέλο και σε μια νυφική κόμμωση εμνευσμένη από την δεκαετία των μεγάλων αλλαγών: Δεκαετία του ’60, φουσκωτό μαλλί πιασμένο πίσω με έναν καρφιτσωμένο σατέν φιόγκο. Simply fabulous!
weddingstylist hairstyle 1960 gamos Οι νυφικές κομμώσεις μπαίνουν στην μηχανή του χρόνου!
πηγη.weddingstylist.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου