Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Πως να καταλάβεις οτι ο σύντροφος σου είναι και αλλού


cheaterΈνα από τα πράγματα, που συγκλόνιζουν μια σχέση και δη μια γυναίκα, είναι όταν μαθαίνει, ότι ο σύντροφος της έχει δημιουργήσει μια παράλληλη σχέση.
Το πιο τρομακτικό είναι όταν πιστεύει εκείνη ότι δεν πρόκειται να της συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο.


Το γεγονός είναι, ότι θα είχαν αποφευχθεί παρόμοιες καταστάσεις, αν μια γυναίκα διάβαζε τα σημάδια και τις αλλαγές, πάνω στο σύντροφο της. Πιο κάτω σας παραθέτουμε τα 8 σημάδια, που φαίνεται ότι ο άντρας έχει ''στρέψει το κεφάλι του αλλού''.
Δουλεύοντας περισσότερο. Τον τελευταίο καιρό δουλεύει περισσότερες ώρες από το κανονικό; Έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι μπορεί να μην βρίσκετε καν, στο χώρο εργασίας του; Ιδίως αν έχει και πονηρό παρελθόν.
Υψηλοί λογαριασμοί στις πιστωτικές κάρτες. Αν δείτε ότι η κατάσταση του λογαριασμού, που έρχεται σπίτι είναι υψηλότερη από άλλες φορές, καλό είναι να δείτε και που έχουν ξοδευτεί αυτά τα χρήματα. Μπορεί να έχουν πληρωθεί ξενοδοχεία, δώρα ή ακόμα και δείπνα σε πανάκριβα εστιατόρια.
Υψηλός λογαριασμός κινητού. Αν μπορείτε να δείτε και την κατάσταση με τα τηλέφωνα, που έχουν γίνει, ακόμα καλύτερα. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, υπάρχει ένα-δύο τηλέφωνα, στα οποία έχουν γίνει επαναλαμβανόμενες κλήσεις. Εκεί πονηρευτείτε.
Βλέπετε στον λογαριασμό τραπέζης να γίνονται αναλήψεις, παράξενες ώρες; Εδώ πρέπει να ανησυχήσετε λίγο περισσότερο. Μπορεί τις ώρες, που γίνονται αναλήψεις, εκείνος να θέλει να κάνει κάποιο δώρο στη φίλη του.
Αλλαγή στην εμφάνιση. Ο σύντροφος σας είναι μηχανικός αυτοκινήτων και γυρίζει σπίτι με τις φόρμες μέσα στα λάδια; Ξαφνικά βλέπετε μια αλλαγή στο πως ντύνετε αλλά και στο πως φροντίζει τον εαυτό του; Εκεί πρέπει να χτυπήσουν καμπανάκια γιατί, κάτι πονηρό συμβαίνει, ιδίως αν ο στόχος δεν είστε εσείς.
Ξεκινήσε και νέο hobby. Μην σας φανεί παράξενο ότι κάποιος που εξαπατά την σχέση του, προσπαθεί να βρεί τρόπους για να βρεθεί περισσότερες ώρες εκτός σπιτιού.
Αδιάκοπες ώρες στο internet. Τώρα τελευταία με τα social media, υπάρχει ένας λόγος παραπάνω να υποπτεύεστε και να επαγρυπνείτε. Είναι πάρα πολλοί οι χωρισμοί, που έχουν γίνει λόγω του διαδυκτίου. Προσοχή λοιπόν!
Κάποιοι κάνουν και καυγάδες, άνευ λόγου και αιτίας. Ο λόγος είναι απλός. Για να τους αφήσουν οι γυναίκες τους, να ηρεμήσουν, βγαίνουν εκτός σπιτιού και βρίσκουν την ευκαιρία να βρεθούν με την ''παράλληλη''.
Όλα τα παραπάνω, που αναφέραμε έχουν να κάνουν και με εμάς τις ίδιες. Αν ο σύντροφος μας έχει μπεί σε μία τέτοια διαδικασία, τότε θα πρέπει να αναρωτηθούμε, αν έχουμε φταίξει εμείς, πρώτα. Ένας άντρας είναι όπως το παιδί, δυστυχώς, απλά χρειάζεται να είμαστε συνέχεια στις επάλξεις για να μπορέσουμε να στηρίξουμε τη σχέση μας ή το γάμο μας.
phgh:beu.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου