Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Χειμωνιάτικη Βάπτιση

Χειμωνιάτικη Βάπτιση
Ο Χειμώνας σίγουρα δεν είναι η πρώτη επιλογή για μία βάπτιση. Οι top επιλογές για το μυστήριο της βάπτισης είναι το καλοκαίρι και η άνοιξη μιας και ο καλός καιρός είναι σύμμαχος.
Όμως και μία χειμωνιάτικη βάπτιση έχει τα θετικά της! Γι’αυτό μην περιμένετε να καλοκαιριάσει για να βαπτίσετε το μικρό σας ιδιαίτερα αν θέλετε να το βαπτίσετε πριν τα πρώτα του γενέθλια και δεν σας το επιτρέπει ο χρόνος!



Γιατί να βαπτίσω το μωρό μου Χειμώνα;

  • Ναι σίγουρα θα κάνει κρύο και το ξέρουμε άρα μπορούμε να προετοιμαστούμε για αυτό!Σε αντίθεση με άλλες εποχές, όπως Άνοιξη και Φθινόπωρο, που ο καιρός δεν είναι δεδομένος, το χειμώνα ξέρουμε ότι έχουμε λίγες πιθανότητες για λιακάδα και το πιο πιθανό είναι να βρέχει και να κανει κρύο!Για αυτό και ξέρουμε από πριν ότι θα πρέπει και εμείς και το μωρό μας να είμαστε πολύ καλά ντυμένοι! Αν σκεφτεστε ότι το μωρό σας μπορεί να κρυώσει, σκεφτείτε ακόμα πόσο άβολα θα αισθανόταν στη ζέστη του καλοκαιριού ντυμένο με το σετ των βαπτιστικών του! Την ίδια δυσφορία λόγω ζέστης αποφεύγετε και εσείς αλλά και οι καλεσμένοι σας το χειμώνα!
  • Οι χώροι της Εκκλησίας και της Δεξίωσης που θα ακολουθήσει – σε περίπτωση που θέλουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω για τους καλεσμένους μας, επιλέγονται με βάση τον εσωτερικό τους κυρίως, μιας και πρέπει να υπολογίσουμε ότι όλοι θα βρίσκονται μέσα στους χώρους αυτούς, προκειμένου να προφυλαχτούν από το κρύο ή από τη βροχή! Να είστε σίγουροι ότι όλοι οι καλεσμένοι σας θα παρευρεθούν, μιας και η εποχή δεν επιτρέπει πολλά ταξίδια σε αντίθεση με το καλοκαίρι, που οι απουσίες είναι πολύ πιθανές όσο και σίγουρες!
  • Το πιο θετικό της χειμωνιάτικης βάπτισης είναι οι προσφορές που μπορείτε να βρείτε σε όλα τα καταστήματα ειδών γάμου και βάπτισης!Χώρις άγχος χρόνου, μιας και το χειμώνα γίνονται λίγα μυστήρια, μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες τιμές και εσείς και ο νονός του παιδιού!
  • Όλες οι ημερομηνίες είναι διαθέσιμες για να βαπτίσετε το μωρό σας! Ο μικρός αριθμός μυστηρίων που γίνονται χειμώνα σας επιτρέπει να έχετε το πάνω χέρι στην επιλογή της ημερομηνίας, μιας και όλοι οι επαγγελματίες που θα χρειαστείτε είναι διαθέσιμοι!

Γιατί να μην κάνω μία Χειμωνιάτικη Βάπτιση;

  • Αν φοβάστε ότι το μωρό σας μπορεί να κολλήσει κάποια ίωση, ιδιαίτερα αν έχετε παρατηρήσει ότι έχει ευαισθησία στις ιώσεις! Το Χειμώνα, οι περισσότεροι καλεσμένοι ίσως έχουν κάποια ίωση και σε συνδυασμό με τον κλειστό χώρο, το να κολλήσει το μωρό σας είναι πολύ πιθανό!
  • Πρέπει να είστε ιδιαιτέρως επιφυλακτικοί και να προσέχετε διπλά το μωρό σας, μιας και όταν τελειώσει το μυστήριο της βάπτισης, το «φρεσκομπανιαρισμένο» μικρό σας πρέπει να βγει στο κρύο!
  • Εξαιτίας πάλι του κρύου καιρού η Φωτογράφιση της βάπτισης περιορίζετε εντός της εκκλησίας. Εσείς που θέλετε να τολμήσετε να έχετε αναμνήσεις και από τον εξωτερικό χώρο σίγουρα δεν θα το απολαύσετε λόγω κρύου αλλά και θα θέσετε σε κίνδυνο το μωράκι σας που σίγουρα θα κρυώνει περισσότερο από εσάς λόγω της βουτιάς που προηγήθηκε στην κολυμπήθρα!
  • ΠΗΓΗ.weddingplannersmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου