Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Τα 7 σημεία του γυναικείου κορμιού που λατρεύουν οι άνδρες


GINAIKA KORMI
Διάβασε ποια σημεία του γυναικείου κορμιού λατρεύουν οι άνδρες και άρχισε να βρίσκεις πάλι την αυτοπεποίθησή σου
Μπορεί να μην έχεις τις τέλειες αναλογίες ή το κορμί μοντέλου και να σε πιάνουν οι ανασφάλειές σου, νομίζοντας ότι κανείς δεν πρόκειται να σε προσέξει…. Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος ….  Γιατί πολύ απλά οι άνδρες δεν δίνουν σημασία μόνο στο πλούσιο μπούστο, στις λεπτεπίλεπτες γάμπες και στην επίπεδη κοιλιά …  Έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί έχουν αποδείξει, ότι υπάρχουν 7 σημεία στο γυναικείο κορμί που ξετρελαίνουνόλους τους άνδρες. Έφτασε η στιγμή λοιπόν, να σταματήσεις να γίνεσαι ο εχθρός του εαυτού σου… διάβασε ποια σημεία του γυναικείου κορμιού λατρεύουν οι άνδρες και άρχισε να βρίσκεις πάλι την αυτοπεποίθησή σου (που την είχες χάσει εδώ και καιρό)!
1. Απαλό δέρμα σαν βελούδο …
Είναι γνωστό, ότι το ανδρικό δέρμα είναι σκληρό και πολλές φορές ταλαιπωρημένο. Έχει αποδειχθεί λοιπόν, ότι όλοι οι άντρες, λατρεύουν το απαλό δέρμα των γυναικών και επιθυμούν το θηλυκό που έχουν στο πλάι τους να διατηρεί την επιδερμίδα της σαν βελούδο! Τι σημασία έχει λοιπόν ακόμα και αν τον τελευταίο καιρό πήρες κάποια παραπανίσια κιλάκια;  Περιποιήσου το σώμα σου με ενυδατικές κρέμες  και σίγουρα αυτό θα παρατηρηθεί και θα εκτιμηθεί δεόντως ….
2. Οι καμπύλες….
Κάθε άνδρας θέλει να μπορεί να τσιμπήσει λίγη κοιλίτσα ή «ποπό»! Οι καμπύλες είναι το ατού σου …γι’ αυτό δεν χρειάζεται να προσπαθείς να ρουφάς την κοιλιά σου ή δεν είναι απαραίτητο να φοράς τους στενούς κορσέδες, απλά και μόνο για να κρύψεις τα παχάκια σου!
3. Ο λαιμός
Ένα από τα πιο σέξι σημεία στο γυναικείο κορμί, για τους άνδρες είναι ο λαιμός!  Λατρεύουν τα χάδια που κάνουν στο γυναικείο λαιμό (αλλά και σβέρκο) και βρίσκουν άκρως ερεθιστικό το σημείο αυτό του κορμιού!
4. Τα χέρια
Οι άνδρες γοητεύονται από τα γυναικεία χέρια αλλά και τις κινήσεις τους. Ένα προσεγμένο μανικιούρ αλλά και οι εκφραστικές κινήσεις των χεριών, σίγουρα κινούν το ενδιαφέρον κάθε άνδρα!
5. Η πλάτη
Η γυναικεία πλάτη  και ιδιαίτερα η σπονδυλική στήλη, είναι ένα από τα σημεία του γυναικείου κορμιού που ξετρελαίνει κάθε άνδρα.  Φόρεσε λοιπόν το εξώπλατο φόρεμά σου και αν έχεις το κακό συνήθειο να «καμπουριάζεις» φρόντισε να το αποβάλεις, βάζοντας το κορμί σου σε ίσια πάντα θέση!
6. Οι γάμπες
Ακόμα και αν οι γάμπες σου, δεν είναι λεπτές ή δεν τις βρίσκεις και ιδιαίτερα σέξι …κάθε άνδρας θα κοιτάξει τις κινήσεις των ποδιών σου! Άσε λοιπόν τις αστείες περιγραφές « Οι γάμπες μου μοιάζουν με τις γάμπες ποδοσφαιριστή» και φόρεσε μία κολακευτική φούστα που θα αναδείξει τα πόδια σου!
7. Οι ώμοι
Ένα ακόμα σημείο του γυναικείου κορμιού που παρατηρούν αλλά και λατρεύουν οι άνδρες είναι οι ώμοι.  Βρίσκουν πολύ ελκυστικό όταν μία γυναίκα αναδεικνύει τους ώμους της, με αποκαλυπτικά φορέματα ή μπλουζάκια. Παρατήρησέ το … ένα από τα πρώτα σημεία που θα αγγίξει ή θα φιλήσει ένας άνδρας είναι οι γυναικείοι ώμοι!
phgh:parea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου