Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

7+1 λάθη στο μακιγιάζ μας...

Beu-beauty-mistakes1
Το μακιγιάζ για τις περισσότερες από μας είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μας! Μια ιεροτελεστία που έχουμε το προνόμιο να απολαμβάνουμε και μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφες, λαμπερές και γεμάτες αυτοπεποίθηση.

Η αλήθεια είναι πως οι γυναίκες ενημερώνονται πλέον συνεχώς γύρω από τα θέματα ομορφιάς. Παρ'όλα αυτά κάποια λάθη συνεχίζουν να γίνονται με αποτέλεσμα η τελική εικόνα να είναι αδικημένη σε σχέση με αυτή που θα μπορούσε να είναι.
 Θεωρείτε πως όσο περισσότερη ενυδατική χρησιμοποιήσετε τόσο περισσότερη ενυδάτωση θα λάβει το δέρμα σας. 
 Λάθος απόχρωση του foundation, η πολύ ανοιχτή ή πολύ σκούρα βάση, ειδικά αν φοράμε κάποιο ρούχο που αφήνει το λαιμό μας ακάλυπτο, έχει σαν αποτέλεσμα όσοι μας κοιτάνε να νομίζουν ότι φοράμε μια μάσκα.
 Βάζετε make up πριν στεγνώσει η ενυδατική.
♥ Όταν βγάζετε τα φρύδια σας μη στέκεστε πολύ κοντά στο καθρέφτη σας. Πρέπει να έχετε κάποια απόσταση έτσι ώστε να βλέπετε το φρύδι ως συνολική εικόνα και όχι ως μεμονωμένες τρίχες.
♥ Μαδημένα ή κακοβαμένα φρύδια.
 Λάθος μολύβι χειλιών, αν το μολύβι κάνει μεγάλη αντίθεση με το κραγιόν είναι πολλές φορές απλά άσχημο.
 Η πούδρα σταθεροποιεί το μακιγιάζ και "εξαφανίζει" την γυαλάδα από το πρόσωπο αλλά αν πέσει πάνω στις ρυτίδες τις κάνει να φαίνονται εντονότερες και το δέρμα μοιάζει αφυδατωμένο.
♥ Η περιποίηση του προσώπου σας πρέπει να φτάνει μέχρι το ντεκολτέ σας. Γι αυτό όταν βάζετε αντηλιακή κρέμα ή κάποιο άλλο προϊόν ομορφιάς στο πρόσωπό σας, μην παραμελείτε το λαιμό σας καθώς και το στήθος σας.
πηγη.beu.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου