Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Για να μην μείνεις μπουκάλα στις 14 Φλεβάρη


Φέτος, θα γιορτάσεις κι εσύ παρέα με ένα Βαλεντίνο!

Είσαι εργένισσα, άντρας στη ζωή σου δεν υπάρχει ούτε για δείγμα! Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει επικίνδυνα κι εσύ δεν θέλεις να την περάσεις σαν το μπακούρι για μια ακόμα φορά. Εμείς σου προτείνουμε 6 απλούς τρόπους για να βρεθείς με ταίρι μέχρι του Αγίου Βαλεντίνου! Το πόσο θα το κρατήσεις είναι άλλη υπόθεση φυσικά!
1. Bγες και βροντοφώναξέ το: 
Αν ο κόσμος δεν γνωρίζει πως ψάχνεις ταίρι για του Αγίου Βαλεντίνου, μην περιμένεις και να βρεις ένα στο σύντομο χρονικό διάστημα που απομένει. Ενημέρωσε τους πάντες πως στόχους σου για φέτος είναι να έχεις ταίρι στη γιορτή του έρωτα. Φίλους, συγγενείς, συναδέλφους. Το στυλ που θα λανσάρεις δεν είναι: “αχ η καψερή που είμαι μόνη, βρείτε μου άντρα”. Αντίθετα, προωθείς τον εαυτό σου σαν σούπερ κελεπούρι που φέτος έτυχε να είσαι μόνη και βάζεις τους υπόλοιπους να παίζουν το ρόλο της προσωπικής σου προξενήτρας. Ειδικά οι άνθρωποι που σε ξέρουν και ξέρουν το γούστο σου, θα βρουν κάτι τουλάχιστον αντάξιό σου.
2. Ό,τι έχει μπάλα, κι εσύ μέσα:
Αν πρέπει να βρεις άντρα γρήγορα, θα πρέπει να βρεθείς κάπου που συχνάζουν άντρες. Και ό,τι έχει μπάλα, είναι αντρο- μαγνήτης. Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, ακόμα και η μπίλια της ρουλέτας, κάτι μπορεί να σου προσφέρει. Πάρε τις single κολλητές και όργωσε τα γήπεδα και τα καζίνο. Ακόμα και οι καφετέριες που δείχνουν αποκλειστικά αγώνες ποδοσφαίρου, είναι γεμάτες αγόρια που μετά τον αγώνα, εύκολα θα σε προσεγγίσουν.
3. Κάνε σκόνη τον ανταγωνισμό: 
Σίγουρα, αν βγεις μαζί με τις ελεύθερες φιλενάδες έξω για ποτό και εύρεση Βαλεντίνου, οι πιθανότητές σου μειώνονται, αφού όλες ξεκινάτε για τον ίδιο ακριβώς σκοπό. Αντίθετα, διαδικτυακά μπορείς να παίξεις μπάλα μόνη σου. Μην σνομπάρεις τα ραντεβού του FACEBOOK ή των ιστοσελίδων εύρεσης γνωριμιών. Εκεί, όχι μόνο θα βρεις δεκάδες ελεύθερα αγόρια αλλά θα θέσεις και τους όρους για το πως τον προτιμάς τον ιδανικό: ψηλό, μορφωμένο ή γυμνασμένο αθληταρά. Ό,τι κι αν διαλέξεις, πρόσεξε αυτός να είναι στην ίδια πόλη με σένα, για να μην γιορτάσετε τον έρωτα μέσω skype. Ακόμα κι αν δεν σου κάτσει το διαδικτυακό ραντεβού, θα σου έχει ανέβει τόσο η αυτοπεποίθηση, που θα σκλαβώσεις όποιο αρσενικό βρεθεί στο δρόμο σου.
4. Σύσφιξε τις σχέσεις με τους άντρες κολλητούς:
Θύμησε τον κολλητό από το σχολείο που σου είπε να πιείτε καφέ ή το συνάδελφο που πάντα σε καλεί να βγείτε με φίλους του. Ήρθε η ώρα να κάνεις την καρδιά σου πέτρα και να βγεις με τους άντρες φίλους που καιρό τώρα απέφευγες. Γιατί μπορεί ο συνάδελφος να είναι βαρετός μέχρι εκεί που δεν παίρνει, δεν ξέρουμε όμως αν οι φίλοι του είναι εξίσου βαρετοί. Άνοιξε το κινητό, πήγαινε στις επαφές και πάρε ένα τηλέφωνο όλους τους χαμένους άντρες φίλους (ακόμα κι εκείνους που στην έπεσαν αλλά για μια σειρά λόγων δεν ενέδωσες ποτέ)! Αν δεν καταφέρεις κάτι, πάρε ένα τηλέφωνο όλες τις φίλες, κολλητές ή πιο μακρυνές που ξέρεις ότι είναι μόνες και έρημες! Ακόμα και singles υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το γιορτάσετε άνευ Βαλεντίνων εκείνη τη μέρα (συντονίσου στοWomenOnly για να δεις πως σε λίγες ημέρες)!
5. Μην υποτιμάς καμία προσφορά:
Θέλεις πραγματικά να βγεις ραντεβού την ημέρα των Ερωτευμένων; Μην διστάζεις! Δώσε μία ευκαιρία σε άντρες που απέρριψες αρχικά. Μπορεί να είναι ο ξάδερφος της κολλητής που δεν σου έκανε το κλικ στο πρώτο ραντεβού ή το παιδί από το φωτοτυπικό που όλο θέλει να σου πει να βγείτε και δειλιάζει! Κάνε εσύ το πρώτο βήμα και πάρε την κατάσταση στα χέρια σου.
phgh:womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου