Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικο τραπέζι με πορτοκάλια


tableart orange christmas41 Χριστουγεννιάτικο τραπέζι με πορτοκάλια
Σκεφτήκατε ποτέ ότι τα πορτοκάλια εκτός από τις βιταμίνες μπορούν να μας προσφέρουν ένα υπέροχο ντεκόρ για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι; Επιλέξτε γυάλινες βάσεις σε διάφορα μεγέθη και χρώματα ή γυάλινες μπωλιέρες και δημιουργήστε μια σύνθεση από πορτοκάλια, προσθέτοντας κουκουνάρια, ξηρούς καρπούς ή φρέσκα λουλούδια.

tableart orange christmas5 Χριστουγεννιάτικο τραπέζι με πορτοκάλια
Αφού διακοσμήσουμε στο κεντρικό σημείο του τραπεζιού τις γυάλες με τις συνθέσεις πορτοκαλιών, μπορούμε να ”παίξουμε” χρωματικά με τα υπόλοιπα αντικείμενα που θα τοποθετήσουμε στο τραπέζι.
tableart orange christmas Χριστουγεννιάτικο τραπέζι με πορτοκάλιαtableart orange christmas9 Χριστουγεννιάτικο τραπέζι με πορτοκάλια
Επιλέξτε χρώματα που αγαπούν το πορτοκαλί και συνδιάστε τα μεταξύ τους. Τοποθετήστε πορτοκαλί, φούξια, λαχανί πιάτα μονόχρωμα ή εμπριμέ, με μπλέ ποτήρια και τυρκουάζ ράνερ.
tableart orange christmas7 Χριστουγεννιάτικο τραπέζι με πορτοκάλια
Στο συνδιασμό των χρωμάτων θα προσέξουμε, ένα από όλα τα χρώματα να είναι το κυριάρχο σε σχέση με τα υπόλοιπα. Για παράδειγμα στη πάνω φωτογραφία, το τυρκουάζ είναι το κυριάρχο χρώμα αφού υπάρχει στο ράνερ, στις πετσέτες, στα ρεσώ, στις διακοσμητικές μπαλίτσες του δέντρου, σε ένα από τα χρώματα στο χαρτί περιτυλίγματος των δώρων. Διακοσμητική λεπτομέρεια τα ελάφια πάνω από το τζάκι, ένα από αυτά είναι τυρκουάζ.
tableart orange christmas10 Χριστουγεννιάτικο τραπέζι με πορτοκάλια
tableart orange christmas8 Χριστουγεννιάτικο τραπέζι με πορτοκάλια
Μπορείτε να διακοσμήσετε ένα στεφάνι με αποξηραμένα πορτοκάλια και άλλα φρούτα και να το στολίσετε πάνω από το τζάκι ή στη πόρτα της τραπεζαρίας.
tableart orange christmas6 Χριστουγεννιάτικο τραπέζι με πορτοκάλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου