Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιατικη διακοσμηση σπιτιου

χριστουγεννιατικη διακοσμηση

Η διακόσμηση του σπιτιού σας σε χριστουγεννιάτικο πνεύμα είναι κάτι το οποίο συνηθίζεται να γίνεται μια με δυο βδομάδες πριν τη γιορτή και περιλαμβάνει μια σειρά από διαδικασίες καθαριότητας και προετοιμασίες, καθώς επίσης και την επιλογή των λεπτομερειών με πρωτοτυπία και δημιουργικότητα. Παράγοντες που επίσης παίζουν ρόλο είναι συνήθως και η εύρεση σχετικά οικονομικών λύσεων που περιλαμβάνουν πολλές φορές και κάποια βασική συναρμολόγηση. Μεταξύ άλλων, να γνωρίζετε τα ακόλουθα:


  • Τα αγγελάκια δεν θα είναι ποτέ εκτός μόδας διότι προσδίδουν μια αίσθηση γαλήνης, χαράς και αρμονίας στο σπίτι σας, χαρακτηριστικά που δεν πρέπει να λείπουν ποτέ από ένα σπίτι τα Χριστούγεννα.
  • Η δημιουργία ενός κεντρικού κομματιού στο τραπέζι σας είναι μια πολύ καλή ιδέα, πρωτοτυπήστε με δικές σας δημιουργίες που μπορεί να περιλαμβάνουν κόκκινα μήλα, κλαδιά ελάτου, κουκουνάρια και άλλα φρούτα και στολίδια που να συσχετίζονται με την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.
  • Οι κόκκινες χριστουγεννιάτικες κάλτσες πάντα ταιριάζουν στο χώρο, ειδικά όταν
  • στολίζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να δένουν με τον υπόλοιπο στολισμό.
  • Το κατάλληλα στολισμένο και φωτισμένο δέντρο δεν μπορεί να λείπει από κανένα σπίτι τα Χριστούγεννα, καθώς επίσης προαιρετικά μια μικρή φάτνη.
  • Οι κατηγορίες που πρέπει να προσέξετε λοιπόν περιλαμβάνουν την επιλογή χρώματος και υλικού, την επιλογή του κατάλληλου φωτισμού, τυχών σοκολάτες ή φρούτα σε φόντο που να αρμόζει και, σε όσους αρέσει, αντίστοιχος στολισμός σε μικρό ή μεγάλο βαθμό του εξωτερικού χώρου. Να σημειωθεί πάντως ότι συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια η συμπερίληψη του γυαλιού ως απαραίτητο στοιχείο των υλικών διακόσμησης. Είτε αυτό είναι μικρά στολίδια που θα κρεμάσετε στο δέντρο όπως αγγελάκια, χιονάνθρωποι και μπάλες, είτε απλά ένα γυάλινο βάζο για το κεντρικό κομμάτι που θα διακοσμεί το τραπέζι σας, δεν παύει να προσδίδει ένα αέρα πολυτέλειας που συνάδει με τα χριστουγεννιάτικα χρώματα και στυλ.
    Μη ξεχάσετε να έχετε πρόχειρη μια φωτογραφική μηχανή με καλά φορτισμένες μπαταρίες ώστε να αποθανατίσετε το φαντασμαγορικό στολισμό που θα δημιουργήσετε, μια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση πάντα μας βάζει σε μια εορταστική και χαρούμενη διάθεση και τέτοια αισθήματα πάντα χαιρόμαστε να τα αναβιώνουμε μέσα από μια φωτογραφία.
    phgh:epiplaspiti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου