Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

And a sexy new year!


And a sexy new year!
Αμερικανική έρευνα υποστηρίζει ότι το 87% των ευτυχισμένων ζευγαριών είναι πρόθυμα να κάνουν υποχωρήσεις. Αυτά τα Χριστούγεννα, προσθέστε και... μικρές εκπλήξεις! 
Δουλειά, τρέξιμο, υποχρεώσεις, άγχος, οικονομική κρίση... κάπου ενδιάμεσα, εσείς κι ο σύντροφός σας έχετε «χαθεί»! Φυσικά, δεν είστε οι μόνοι... Οι ρυθμοί της σημερινής ζωής είναι τόσο ξέφρενοι, ώστε το σεξ μοιάζει με δώρο που επιτρέπεται να το «ανοίγουμε» κάθε... δεύτερη Κυριακή. Για να ανανεώσουμε τη σχέση μας, ας το τυλίξουμε με πιο «πικάντικο» αμπαλάζ, αφού, πολύ σύντομα, έχουμε... γιορτή!

1. Κλείστε την τηλεόραση! 
Σύμφωνα με τελευταίες μετρήσεις, ο μέσος Έλληνας παρακολουθεί τηλεόραση τέσσερις ώρες την ημέρα κατά μέσο όρο, διάστημα μεγαλύτερο από αυτό που αφιερώνει στα παιδιάκαι σίγουρα στη γυναίκα του. Αντίθετα, το 83% των ευτυχισμένων ζευγαριών στηρίζουν στη λεκτική επικοινωνία τη σχέση τους και η επικοινωνία είναι μία λέξη που «δεν ταιριάζει» με την τηλεόραση. Προτιμήστε, λοιπόν, το σινεμά ή το θέατρο και πηγαίνετε, στη συνέχεια, για ένα ποτό. Αν, πάλι, δεν μπορείτε να αντισταθείτε στο «μαγικό κουτί», πατήστε το τηλεκοντρόλ, αργά το βράδυ, στη... Nova ή νοικιάστε ένα ερωτικό DVD.
2. Κλείστε δωμάτιο! 
Για ξέγνοιαστο και απενοχοποιημένο «σεξ διακοπών» δεν χρειάζεται να περιμένετε το καλοκαίρι ούτε τη νύχτα του ρεβεγιόν. Κάντε κράτηση σε ένα ΧΧΧ ξενοδοχείο της πόλης σας και στείλτε στον αγαπημένο σας τον αριθμό του δωματίου όπου τον περιμένετε, με sms στο κινητό. Κι αν έχετε παιδιά, αξίζει να επιβαρυνθείτε με την πρόσληψη μιας baby sitter για λίγες ώρες, δεν θα πάτε εξάλλου στο ξενοδοχείο για να κοιμηθείτε! Το κόστος της ημιδιαμονής ανέρχεται στα 25 ευρώ.
3. Στην μπανιέρα δυο-δυο!
Αν το παραπάνω tip είναι πολύ... προχωρημένο για την ιδιοσυγκρασία σας, απευθυνθείτε σε ένα Spa club και κάντε του το καλύτερο δώρο: ένα πρόγραμμα χαλάρωσης και αναζωογόνησης για δύο! 
4. Σκηνοθετήστε το story σας! 
Οι ειδικοί στη σεξουαλική υγεία υποστηρίζουν ότι οι ειλικρινείς συζητήσεις ανάμεσα σε ένα ζευγάρι βελτιώνουν την κατάσταση, αρκεί να μην περιλαμβάνουν γκρίνιες ή κατηγορίες, οπότε ας «κρατήσουμε» ήπιους τόνους. Όμως, το να «μοιράζεται» κανείς τις φαντασιώσεις του δεν έχει πάντα θετική κατάληξη. Αντ' αυτού, παροτρύνετε το ταίρι σας να «στήσετε» μαζί μια ερωτική ιστορία, ώστε να εκφράσετε έμμεσα -και με χιούμορ- τις επιθυμίες που, σε ανύποπτο χρόνο θα τις κάνετε πραγματικότητα!
phgh:myself.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου