Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

7 τρόποι για να ερωτευτείτε ξανά στις γιορτές

Τον τελευταίο καιρό η ερωτική σας ζωή μοιάζει όλο και περισσότερο με τις ταμειακές σας καταθέσεις: Είναι ανύπαρκτη. Κάτι που δεν σας περισσεύει καθόλου χρόνος, κάτι που όταν σας περισσεύει προτιμάται να τον αφιερώσετε για να ξεκουραστείτε, το σεξ κατεβαίνει όλο και περισσότερο στις προτεραιότητές σας
. Σίγουρα, έχετε «βολευτεί» σε μια σχέση χωρίς σκαμπανεβάσματα και σας αρκεί που καταλαβαίνεται ο ένας τον άλλον χωρίς πολλές φασαρίες. Ωστόσο είναι σημαντικό να επενδύετε στη σχέση σας, κάνοντας μικρές κινήσεις που θα την τονώσουν και δεν θα την αφήσουν να βυθιστεί σε ένα τέλμα. Οι γιορτές είναι μια καλή ευκαιρία για να ανανεώσετε τη σχέση σας τόσο συναισθηματικά όσο και ερωτικά. Δείτε πώς.

Και τώρα τα δυο σας

Η γιαγιά κι ο παππούς, η νονά ή η κολλητή δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να κρατήσουν τα αγγελούδια σας για ένα βράδυ. Αφήστε τους να το κάνουν και αντί να βρείτε ευκαιρία για να κάνετε ένα απολαυστικό αφρόλουτρο και να κοιμηθείτε ή να βγείτε για ποτό με τις φίλες σας, περάστε το βράδυ παρέα με τον σύντροφό σας. Θυμηθείτε τι κάνατε στα πρώτα ραντεβού και ακολουθήστε τις δοκιμασμένες, πλην ξεχασμένες, συνταγές:
Πηγαίνετε για ποτό εκεί που πρωτογνωριστήκατε.
Φορέστε τα καλά σας και επισκεφτείτε το αγαπημένο σας εστιατόριο.
Ραντεβού στο σπίτι
Δώστε τη μάχη σας: Αναμετρηθείτε στα επιτραπέζια, τα χαρτιά, το καραόκε, τα video games.

Ιδρώστε τη φανέλα

Η άσκηση αποτελεί αφροδισιακό. Όχι μόνο τονώνει την αυτοπεποίθηση αλλά έρευνες έχουν δείξει ότι ο ανδρικός ιδρώτας ανεβάζει τη γυναικεία λίμπιντο. Παράλληλα θα βρείτε κάτι κοινό, θα ενθαρρύνετε ο ένας τον άλλο και θα θέσετε ένα κοινό στόχο. Βρείτε το χρόνο για να γραφτείτε στο γυμναστήριο, σε μαθήματα λάτιν, κάντε ποδήλατο ή περπατήστε τα απογεύματα μαζί.

Ετοιμάστε ταξίδι μοναχά για πάρτη του

Οι εποχές είναι δύσκολες και ένα ταξίδι δύσκολα υλοποιείται, τουλάχιστον από οικονομικής άποψης. Αν υπάρχει, όμως, η δυνατότητα για ένα ταξιδάκι, έστω και για ένα Σαββατοκύριακο στο εξοχικό ενός φίλου στην Εύβοια, η διαδικασία αξίζει τον κόπο. Επιχειρήστε να ξεφύγετε λίγο από την καθημερινότητα με μια μικρή εξόρμηση αν δεν ερωτευτείτε ξανά τουλάχιστον θα επιθυμήσετε περισσότερο τον σύντροφό σας.

Σεξ ανίκατε μάχαν

Αν βρίσκεστε σε έναν μακροχρόνιο γάμο, τότε κατά πάσα πιθανότητα το σεξ έχει γίνει ρουτίνα. Ανανεώστε τη σεξουαλική σας ζωή δοκιμάζοντας νέα... κόλπα, όπως:
Sex Toys

Παιχνίδια ρόλων

Πάρτε του δώρο ένα Κάμα Σούτρα και δοκιμάστε μαζί νέες στάσεις
Αγοράστε νέα εσώρουχα

Απολαύστε μαζί τα έθιμα των Χριστουγέννων

Φιληθείτε κάτω από το γκι
Κάντε δώρα ο ένας στον άλλο
Στολίστε μαζί το δέντρο
Επιλέξτε μαζί το δώρο του παιδιού και βάλτε το κάτω από το δέντρο
Φτιάξτε μαζί γλυκά και ζητήστε του να σας βοηθήσει στην κουζίνα 
Κάντε οικογενειακά τραπέζια: Έστω και αν είναι "φτωχικά" σημασία έχει να φάτε όλοι μαζί σαν οικογένεια, να συναντηθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να αισθανθείτε δεμένη οικογένεια. 
Κάντε βόλτες στα μαγαζιά, σε bazaar, σε παιδικές παραστάσεις. 

Ρίξτε το... έξω

Τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά μην κλειστείτε στο σπίτι παίζοντας χαρτιά. Επισκεφτείτε ένα φιλικό ζευγάρι, κάντε ρεβεγιόν σε ένα κέντρο διασκέδασης, πηγαίνετε σε πάρτι. Κάντε ό,τι κάνατε όταν ήσασταν νέοι.

Ελάτε κοντά

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κερδίσει ξανά ο ερωτισμός έδαφος έναντι της οικειότητας:
Στείλτε του ένα ερωτικό sms, λέγοντάς του ότι σας έλειψε
Γίνετε ευγενική και γλυκιά ξανά και κρατήστε τους τύπους λέγοντας ξανά και ξανά: Ευχαριστώ, παρακαλώ, συγγνώμη.
Κάντε του ένα κοπλιμέντο. Όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο στους άνδρες αρέσει να ακούνε πού και πού έναν καλό λόγο και ίσως τελικά να σας τον ανταποδώσει.
Συζητήστε: Ρωτήστε τον πώς πήγε η δουλειά, πού προτιμά να περάσετε τις γιορτές, αν τον πειράζει να καλέσετε τη μητέρα σας στο τραπέζι και άλλα τέτοια που θα δείξουν ότι τον υπολογίζετε.
Εκπλήξτε τον! Πάρτε του ένα πρωτότυπο δώρο, χαρίστε του ένα μασάζ ή ετοιμάστε του κάτι χειροποίητο, δείχνοντας ότι νοιάζεστε περισσότερο από «τα τυπικά».
phgh:mama365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου