Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Εορταστικό ντεκόρ από φελλούς κρασιών


Τις ημέρες των εορτών όλοι μας καταναλώνουμε ένα ποτηράκι κρασί για το καλό. Έτσι, μπορούμε κρατώντας τους φελλούς από τα μπουκάλια του κρασιού, να τους χρησιμοποιήσουμε για να ενισχύσουμε το χριστουγεννιάτικο ντεκόρ του σπιτιού μας.
Ακολουθούν μερικές όμορφες και πρωτότυπες ιδέες για εύκολα DIY projects που μπορείτε να φτιάξετε χωρίς πολύ κόπο και χρόνο!
• Διακοσμητικό κηροπήγιο
cork1a
Φωτογραφία: twotwenty-one.com

Θα χρειαστείτε αρκετούς φελλούς, μία κυλινδρική γυάλα, ένα κερί και ένα ποτήρι! Την ιδέα την βρήκαμε στο twotwenty-one.com και μπορείτε να τη φτιάξετε μόνοι σας μέσα σε λίγα λεπτά για να στολίσετε και να προσθέσετε μία όμορφη πινελιά στο εορταστικό τραπέζι ή μπουφέ!
cork1b
• Χριστουγεννιάτικα στολίδια για το δέντρο
Στην ιδέα που βρήκαμε στο Between the lines, για να φτιάξετε μερικά πρωτότυπα στολίδια-mini χριστουγεννιάτικα δέντρα, θα χρειαστείτε μερικούς φελλούς, ένα μαχαίρι για να τους κόψετε, glue gun για να τους κολλήσετε μεταξύ τους και λίγο σπάγγο ή μία κορδέλλα της επιλογής σας! Απλούστατο ε;
cork2
Περισσότερες ιδέες για χριστουγεννιάτικα στολίδια από φελλό, μπορείτε να βρείτε και στο Wine and cork!
cork3
Φωτογραφία: wineandcork.wordpress.com
Τέλος, αν δεν είχατε προνοήσει, μπορείτε να φτιάξετε ένα γρήγορο στεφανάκι για την πόρτα σας, ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε στο Good house keeping.
cork4
Φωτογραφία: goodhousekeeping.com
phgh.design-district.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου