Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Top χρώματα γάμου


Ένα απο τα βασικά και κύρια ερωτήματα της οργάνωσης του γάμου ειναι το “τι χρώματα να επιλέξω;”
Γιατί συνήθως όλα (λουλούδια, προσκλητήριο, αποχρώσεις ενδυμάτων των οικογενειών, στολισμός τούρτας κλπ,) πρέπει να ειναι αρμονικά δεμένα μεταξύ τους ώστε να βγει ενα τέλειο αποτέλεσμα!Έτσι κι εμείς σας παρουσιάζουμε τις top επιλογές χρωμάτων γάμου

Απαλό Ροζ και Ασημί
Το Ροζ θα είναι πάντα ένα κλασικό χρώμα γάμου. Η γοητεία του απαλού ροζ είναι ονειρική και ρομαντική και όταν τονίζεται με ασημί λεπτομέριες δίνει ένα γοητευτικό αποτέλεσμα.
Γαλάζιο και Ασήμι
Το γαλάζιο είναι ένα ελαφρύ και δροσιστικό παστέλ χρώμα τέλειο για έναν γάμο την άνοιξη ή το καλοκαίρι (ειδικά σε παραλιακά μέρη). Όταν δε, το συνδιάσετε με το ασημί, θα δώσει μια εμφάνιση με επιπλέον λάμψη.
Ζεστό Ροζ / Φούξια
Το χρώμα που συνεχίζει να αυξάνει τη δημοτικότητά του. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Ζεστό Ροζ / Φούξια φέρνει έναν ενθουσιασμό σε έναν γάμο.
Συνδυάζεται πολύ όμορφα με το πράσινο, το καφέ ή ακόμη και με το μαύρο (για τους πιο τολμιρούς!).
Κίτρινο
Το κίτρινο συνεχίζει να εντυπωσιάζει ως ένα δημοφιλές χρώμα του γάμου. Η φύση δίνει ένα χέρι βοήθειας εδώ, παρέχοντας πολλά λουλούδια σε αυτό το χρωμα. Το 2012 θα δούμε να συνδιάζεται με πορτοκαλί, καφέ ή ακόμη και μπλε.
Λευκό
Άλλο ενα κλασικό χρώμα γάμου. Το κύριο χρώμα του λευκού, προδίδει μια νότα αγνότητας, καθαρότητας και δροσιάς. Αν επιλέξετε να έχετε κυριολεκτικά τα πάντα στο λευκό, καλό θα ήταν να αποφύγετε την προσθήκη άλλων παστελ αποχρώσεων γιατι το αποτελεσμα θα φαινεται κάπως… “ξεπλυμένο”. Τολμίστε κάποια βαθιά χρώματα, αλλά προσοχή να μην αποσπούν την προσοχή από την καθαρότητα του κύριου λευκού χρώματος. Εναλλακτικά μπορείτε να προσθέσετε ασημί λεπτομέριες.
Μαύρο και Άσπρο
Ομολογουμένως είναι ένας παράτολμος συνδιασμός. Είναι ένας συνδιασμός σοφιστικέ, στον οποίο εαν προσθέστε κάποιες επιπλέον ασημί λεπτομέριες, θα έχετε μια εντυπωσιακή εμφάνιση.
Μπορντό / Πορφυρό
Το μπορντό έχει επανέλθει στη μόδα και είναι διαχρονικό, κλασικό και εκλεπτυσμένο. Είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και τι πιο όμορφο το να στολίσετε το γάμο σας με το χρώμα του πάθους!
Μωβ
Το μωβ συνήθως είναι σε δύο συγκεκριμένες αποχρώσεις, την κόκκινο μωβ και τη μπλε μωβ. Μπορείτε να συνδιάσετε τις διάφορες αποχρώσεις του μωβ ή ακόμη και να προσθέσετε κάποιο ροζ χρώμα για μια πραγματικά εκπληκτική εμφάνιση του γάμου σας.
Ουδέτεροι Τόνοι
Λόγω ορισμένων γάμων των celebrities το 2011, τα ουδέτερα χρώματα θα συνεχίσουν να είναι στο προσκήνιο και το 2012. Σε αυτη την κατηγορία περιλαμβάνονται όλα τα παστελ χρώματα (μπεζ, ιβουάρ, ροζ, ροδακινί…) και είναι έτοιμα για να δώσουν μεγάλη επιτυχία με όσους σχεδιάζουν ένα ρομαντικό ή vintage γάμο, ιδιαίτερα αν τα συνδιάσετε με πράσινο ή καφέ.
Πετρόλ και Λευκό
Αυτός ειναι ο απόλυτος συνδιασμός για εναν καλοκαιρινό, ζωηρό, νεανικό γάμο δίπλα στη θάλασσα. Μπορείτε επισης να προσθέσετε και κάποιες ασημί λεπτομέρειες για να δώσετε μια νότα γυαλάδας στο γάμο σας ή ακόμη και την προσθήκη κάποιας καφέ απόχρωσης για πιο vintage και γείηνο αποτέλεσμα.
Πορτοκαλί – Ροζ – Πράσινο
Αυτό μπορεί όπως το σκέφτεστε να σας φαίνεται περίεργος συνδιασμός χρωμάτων αλλά δημιουργεί μια εντυπωσιακή “φρεσκάδα” ιδιαίτερα όταν το ζευγάρι είναι σε νεαρή ηλικία!
Πράσινο του μήλου / Λαδί / Χακί
Αυτό το χρώμα προσθέτει μια νότα φινέτσας στο γάμο. Είναι χρώμα αριστοκρατικό, και όταν μετά απο χρόνια, ξεφυλίσετε το άλμπουμ του γάμου σας δε θα σας φαίνεται “ντεμοντέ”!
Μπορείτε να το ταιριάξετε πολύ εύκολα με αποχρώσεις του καφέ, μπεζ και ιβουάρ.
Τυρκουάζ
Αυτή η ειδική απόχρωση του μπλε θα συνεχίσει και το 2013 να ειναι ενα απο τα αγαπημένα χρωματα γάμου, ειδιαίτερα για τους καλοκαιρινούς και νεανικούς γάμους.
Για εναν ρομαντικό ή vintage γάμο μπορείτε να το συνδιάζεται πολύ αρμονικά με μπεζ, ιβουαρ και καφέ.
πηγη.aboutwedding.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου