Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Νυφικά από το Internet : Οδηγός για online αγορά νυφικού


Συμβουλές για αγορά νυφικών online

Οι νύφες που αποφασίζουν να αγοράσουν το νυφικό τους από το Internet αυξάνονται κάθε χρόνο όλο και περισσότερο. Στο εξωτερικό είναι πολύ συνηθισμένο να αγοράζει μια νύφη το νυφικό της από κάποιο e-shop, αλλά στην Ελλάδα αυτό έχει αρχίσει να κερδίζει οπαδούς με γρήγορο ρυθμό από το 2010 και μετά.
Η σημαντική διαφορά στις τιμές των νυφικών μεταξύ ενός online και ενός φυσικού καταστήματος με νυφικά, αλλά και ητεράστια ποικιλία σε σχέδια που υπάρχει στα e-shop, είναι δύο από τους κυριότερους παράγοντες που κάνουν μια μέλλουσα νύφη να σκέφτεται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να αγοράσει το νυφικό της online. Περισσότερες επιλογές, καλύτερες τιμές..........


Επειδή όμως υπάρχουν πάρα πολλά e-shop με νυφικά, ενώ κάποια από αυτά προσφέρουν νυφικά σε δικά τους σχέδια, άλλα online καταστήματα προσφέρουν νυφικά, απομιμήσεις νυφικών γνωστών οίκων και κάποια άλλα προσφέρουν τα αυθεντικά νυφικά σε ανταγωνιστικές τιμές, όπως για παράδειγμα το House of Brides , θα πρέπει γενικά να είστε πολύ προσεκτικές στις αγορές σας και να ερευνήσετε αρκετά πριν κάνετε την παραγγελία σας.

Τι πρέπει να ξέρετε πριν αγοράσετε ένα νυφικό online

1. Τη στιγμή που θα σκεφτείτε να αγοράσετε νυφικό από το Internet, θα πρέπει νααποδεχθείτε ταυτόχρονα ότι ένα νυφικό που μοιάζει με κάποιο άλλο, το οποίο είδατε σε μια διαφήμιση ή δοκιμάσατε σε κάποιο γνωστό οίκο, αλλά προσφέρεται σε πολύ χαμηλότερη τιμή, δεν μπορεί να είναι ίδιο με το «αυθεντικό».
2. Αποδεχθείτε επίσης εξ’ αρχής ότι ένα νυφικό που θα το παραγγείλετε online, δίνοντας τις μετρήσεις που θα σας ζητηθούν, θα χρειαστεί κατά πάσα πιθανότητα ορισμένες μεταποιήσεις όταν το παραλάβετε και το φορέσετε.
πηγη.teleiosgamos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου