Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Βάπτιση , αριθμολογιά και επιλογή χρωμάτων

Ποιο είναι το κατάλληλο χρώμα για τον στολισμό της βάπτισης του παιδιού σας; Τι χρώμα στολισμό και ρούχα να επιλεξετε; 
Μπορείτε να παραμείνετε στα κλασικά ρόζ για τα κοριτσάκια και γαλάζια για τα αγοράκια, να πάτε ανα θεματολογία ή μπορείτε να αναζητήσετε κάτι πιο ουσιαστικό οπως το τυχερό του χρωμα . Το χρώμα που ευνοεί το παιδί σας σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησης του.
Τα χρώματα είναι αποτέλεσμα του μήκους κύματος των κοσμικών ακτίνων. Η σύνθεση του σύμπαντος αποτελείτε απο σκοτεινή ύλη, πλανήτες , αστέρια , γαλαξίες . Κάθε πλανήτης έχει το δικό του μήκος κύματος , των κοσμικών ακτίνων που οδηγούν σε ένα ορισμένο χρώμα.



 balloons
Ημερομηνιά γέννησης 1,10,19 και 28 . Τυχερο χρώμα : Πορτοκαλί
Για όσους έχουν γεννηθεί 1,10,19,28 το τυχερό χρώμα είναι το πορτοκαλί και οι αποχρώσεις του (κίτρινο και χρυσό) . Δεδομένου οτι κυβερνάται απο τον πλανήτη Ήλιο αυτα τα χρώματα ενισχύουν την φύση τους  που είναι η τόλμη, το θάρρος, η τιμιότητα και η έντονη προσωπικότητα. Είναι άτομα ειλικρινή και τους αρέσει να ζούν μια αξιοπρεπή ζωή . Τους αρέσει να ντύνονται καλά και να περπατούν σαν αυτοκράτορες. Μπορούν να ξοδέψουν χωρίς 2η σκέψη όταν αφορά ρούχα ή ομορφιά. Ότι και αν κάνουν βάζουν το 100% των δυνατοτήτων τους και τελικά πάντα επιτυχαίνουν. Λόγω της απόλυτης ειλικρίνιας τους αποκτούν αρκετους εχθρούς. Είτε μισούν , είτε αγαπούν κάποιον θα το διατυμπανίσουν. Μπορούν εύκολα να αναλύσουν τον χαρακτήρα των γύρω τους και για αυτο συνήθως υπερέχουν σε απόκρυφες επιστήμες, μουσική, εικαστικές τέχνες , γιόγκα και άλλες μεταφυσικές επιστήμες. Ο Ήλιος είναι ο άρχοντας του ηλιακού συστήματος και έτσι όσοι γεννήθηκαν με 1 ηγούνται πάντα των αποφάσεων . 
Απορρίψτε το σάπιο μήλο σαν χρωματική επιλογη παντως. 

Ημερομηνία γέννησης 2,11,20,29 . Τυχερό χρώμα : Πράσινο .
Για όσους έχουν γεννηθεί στις παραπάνω ημερομηνίες θα ήταν καλύτερο να επιλέξετε το πράσινο. Κυρίαρχος πλανήτης τους το φεγγάρι . Ανοιχτό πράσινο είναι ιδιαίτερα επωφελής για εκείνους και βγάζει τα θετικά τους στοιχεία. Σύμφωνα με την αριθμολογία το 2 είνα το νουμερο του Νου. Τα άτομα που γεννιούνται σε αριθμό 2 ειναι επιρεπής να είναι παντα στο προσκηνιο. Ειτε για τον καλύτερο, είτε για τον χειρότερο λόγο. Χαρακτηρίζονται απο ισχυρές νοητικές ικανότητες όπως καχυποψία, έρευνα, φαντασία , όνειρο, υποκρητική. Η πιο εντυπωσιακή ποιότητα είναι η δύναμη της φαντασίας τους και οι δημιουργικές δυνάμεις τους. Το μόνο που μπορεί να τους εμποδίσει είναι ένα είδος  άγνωστουφόβου για το μέλλον. Αν ξεπεράσουν την χαμηλή αυτοεκτίμηση τους με την αφοσίωση και με την αυτοπεποιθηση τους μπορουν να γίνουν παντοδύμαμοι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα του αριθμού 2 είναι ο Μαχάτμα Γκάντι  για την μεγάλη του αφοσίωση και ο Αδόλφος Χίτλερ με την ανώτερη αυτοπεποίθηση του.
Οι καλύτερες χρωματικές επιλογές θα είναι το ανοιχτό πράσινο, οι αποχρώσεις του πράσινου, το ασημί ή το κρεμώδης κίτρινο.
Πείτε όχι στο κόκκινο, στο μαύρο και σε οτιδήποτε σκουρόχρωμο.   

Ημερομηνία γέννησης 3,12,21,30 . Τυχερό χρώμα : Πορτοκαλί και ρόζ  . 
Υπο των πλανήτη Δία γεννημένα τα άτομα με αριθμό 3  είναι άτομα της επικοινωνίας και της γενναιοδωρίας.Όλες οι αποχρώσεις του κόκκινου είναι κατάλληλες για τα παιδιά  του Δια.  Ό αριθμός 3 είναι συνώνυμος με τα κίνητρα, την ακούραστη σκληρή δουλειά και έχει προσφέρει τους καλύτερους ηγέτες αυτου του κόσμου. Μπορούν να θεωρηθού ως άτομα με μεγάλη υπομονή και αρετή. Πιστεύουν ακράδαντα ότι η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική , τιμάνε  την αξιοπρέπεια και την ακεραιότητα περισσότερο και απο την ζωή τους. Φαίνονται σκληροί και αυστηροί αλλα σην πραγματικότητα  είναι μωρά με χρυσή καρδιά με άφθονη αγάπη για την ανθρωπότητα. Παραδόσεις και αριθμός 3 πηγαίνουν χέρι χέρι. Είναι ολιστικά ειρηνικοί και ευτυχισμένοι όπου και αν βρίσκονται. Έχουν έντονη διανόηση και σοφία και καθοδηγούνται την καρδιά τους και όχι το μυαλό τους . 
Το ροζ  θα ήταν το ιδανικό χρώμα , πορτοκαλί, αποχρώσεις του κόκκινου, βιολετί, κίτρινο 
Αποφύγετε : Μπλέ σκούρο, πράσινο σκούρο

Ημερομηνία γέννησης  4,13,22,31 . Τυχερό χρώμα : Γαλάζιο.
Με κυριάρχο τον πλανήτη Ραχού , οι γεννημένοι στον αριθμό 4 έχουν ως τυχερό χρώμα τους το μπλε .  Δεδομένου οτι έχουν μία καθαρή καρδία που θαυμάζει έναν  καθαρό ουρανο, το  γαλάζιο σε όλες τις  αποχρώσεις του μπλέ θα είναι το ιδανικο για εκείνους .   Ο αριθμός 1 σημαίνει διάνοια, το 2 μυαλό, το 3 είναι για την ενέργεια, το 4 είναι για την ενοποίηση των τριών αυτών και την διαμόρφωση μιας κοινωνίας. Το 4 σημαίνει κοινωνικές υποχρεώσεις. Ανθρωποι ειλικρινής στην έκφραση των απόψεων τους , προσπαθούν πάντα να ξεσηκώσουν κάτι απο την έντονη ομιλία τους και τις συγγραφικές τους δυνατότητες. Οι ομιλίες τους δεν είναι μελλαγχολικές , απλά επισημαίνουν τις αλλαγές που είναι απαραίτητες για την κοινωνία τους ή τον τόπο διαμονής τους. Μπορεί να ακούγονται σκληροί αλλα ποτέ δεν νοιάζονται για τα συναισθήματα των άλλων οταν προσπαθούν να τεκμηριώσουν τις απόψεις τους. Αν τους ζητήσετε να μιλήσουν για ένα οποιοδήποτε θέμα μπορουν να μιλήσουν μόνο εναντίον του. Δεν εμπιστεύονται τίποτα στα τυφλά. Θα το αναλύσουν , θα πειραματιστούν και θα καταλήξουν σε ένα αποτέλεσμα. Εχουν μία έντονη τάση για γνώση. Θα βρούν τρόπο να βγάλουν τα προς το ζήν τους ακούραστα και απολαμβάνουν να ξοδεύουν. 
Προτινόμενο χρώμα οτιδήποτε σε γαλάζια απόχρωση. 

Ημερομηνία γέννησης 5,14,23 . Τυχερό χρώμα : Γκρί . 
Υπό τον πλανήτη Υδράργυρο  το γκρίζο είναι το χρώμα που θα φέρει την τελική τους επιτυχία.  Στοιχείο του πλανήτη Ερμή ο υδράργυρος .Είναι η προσωποποίηση της δημοκρατίας, της δημόσιας εξουσίας, της αγάπης του κόσμου . Μπορεί να συναρπάσει το κοινό ή απλως έναν και μόνο άνθρωπο. Μιλούν , σκέφτονται και πράττουν πολύ γρήγορα. Διαθέτουν εξαιρετική εφυία και θα βρούν λύση σε οποιοδήποτε ζήτημα πιο γρήγορα απο τον καθένα. Οι περισσότερες ανακαλύψεις του ή ευρύματα τους θα αποκωδικοποιηθούν ή θα γίνουν κατανοητά απο τους άλλους συνήθως χρόνια μετα .  Θέλουν να κάνουν πράγματα που κανείς δεν έχει κάνει και αυτή η συμπεριφορά τους τα οδηγεί να τα καταφέρουν. Αγαπουν την αλλαγή σε τίποτα αλλα και στα παντα - ανάλογα πάντα με την διάθεση τους. Δεν μπορούν να εγκατασταθούν σε μία θέση για μεγάλο χρονικο διάστημα. Σύντομα θα θελήσουν αλλαγη σε αυτο. 
Κινηθείτε προς Γκρι και όλες τις ανοιχτές αποχρώσεις του.  
Απορρίψτε το σκούρο πράσινο

Ημερομηνία γέννησης 6,15,24 . Τυχερό χρώμα : Σκούρο Πράσινο . 
Γεννήθηκαν κάτω απο τον πλανήτη Αφροδίτη έχουν τυχερό χρώμα το σκούρο πράσινο και εναλλακτικα το σκούρο μπλέ. Οι άνθρωποι με αυτόν τον αριθμό καταδεικνύουν μια έμφυτη ικανότητα να άνεσης, βοηθούν και εξυπηρετούν άλλους λιγότερο ικανους  εκείνους  Θα αφιερώσουν μεγάλο μέρος της προσπάθειάς τους σε άλλους ανθρώπους. Ένα από τα σημαντικότερα μαθήματα του αριθμού αυτού είναι να μάθουν την ικανοποιήση που προέρχεται απο την αποδοχη ευθυνών . Δεδομένου ότι οι άλλοι θα αναγνωρίσουν γρήγορα την φροντίδα τους και θα στραφουν σε εκεινους για βοήθεια , είναι ικανοί να δεσμευτούν για πολύ περισσότερο από το μερίδιο που τους αναλογεί. Αν και η αίσθηση της ευθύνης είναι μία από τις σημαντικές δυνάμεις τους, πρέπει να μάθουν ότι δεν είναι υπεύθυνοι για τα πάντα και τους πάντες.
Βοηθείστε τα με  χρώμα : σκούρο πράσινο, σκούρο μπλέ ή κόκκινο .
Λευκό και κίτρινο λανθασμένες επιλογές 

Ημερομηνία γέννησης 7,16,25 . Τυχερό χρώμα : Λευκό  .
white
Υπο τον πλανήτη Κετού αγαπούν το Λευκο χρώμα . Αξιοπρεπή άτομα και πάντα κομψά. Ελκυστικοί και συνήθως ψηλά άτομα . Θα αναλύσουν πολύ τις σκέψεις τους πριν μιλήσουν. Όταν νοιώθουν αυτοπεποίθηση μπορούν να μιλήσουν για όποιο θέμα τους δωθεί ασταμάτητα αλλα οταν αυτό δεν συμβαινεί θα τα χαρακτηρίζαμε ως ήσυχα άτομα. Ειναι φανατικά πατριώτες και αφιερωμένοι στο έθνος και τις παραδόσεις τους.  
Τα ιδανικά χρώματα να τους περιβάλλουν είναι το ανοιχτό πράσινο, το ανοιχτό μπλε και το κίτρινο.
Το κόκκινο δεν είναι στα παραπάνω. Το αντίθετο μάλιστα.

Ημερομηνία γέννησης 8,17,26 . Τυχερό χρώμα : Κίτρινο  . 
yellow 
Υπό τον πλανήτη Κρόνο η μυστικιστική τους ημερομηνία έχει ως τυχερό το κίτρινο. Κίτρινο είναι ένα χρώμα που μπορεί να τους δώσει την εμπιστοσύνη και την επιτυχία σε οποιοδήποτε στάδιο. Σκούρο πράσινο και σκούρο μπλέ θα τους κάνει επίσης καλό. Αλλα το κίτρινο εξακολουθεί να είναι το ιδανικό τους. Θα επιτύχουν τη μεγαλύτερη σοφία και την γνώση για το νόημα της ζωής απο οποιονδήποτε στον κόσμο. Μπορούν να οριστούν ως αποκορύφωμα της σοφίας. Είναι επαναστάτες απο την γέννηση τους. Είτε θα είναι απόλυτα ηθικοί , είτε απόλυτα ανήθικοι. Προτιμήστε να έχουν όνομα υπο τον αριθμό 5 (14,23,32,41,50 και 59). Θα εξαφανίσει την αρνητική επίρεια του Κρόνου πάνω τους.
Το ιδανικό τους είναι το κίτρινο και μόνο αυτο.
Κόκκινο και σάπιο μήλο θα τους μπλοκάρουν. 

Ημερομηνία γέννησης 9,18,27 . Τυχερό χρώμα : Κόκκινο  . 
Με κυβερνητη τον Αρη και τυχερό χρώμα το κόκκινο χαρακτηρίζονται ώς τυχεροί. Γεννήθηκαν να παλεύουν και γοητεύονται απο τον πόλεμο. Μπορούν να θυσιάσουν ακόμα και την ζωή τους για την χώρα τους. Κάνουν ειρήνη με κάποιον μόνο αν διαπιστώσουν ότι θα κερδίσουν κάτι απο αυτο.  Ειναι καλοι αλλα σπάνια ειλικρινής συνομιλητές. 

Ιδανικό το κόκκινο.
Αρνητικό δίπλα τους το λευκό και πιό ανοιχτα χρώματα.
πηγη.vaptizo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου