Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Γίνε η γυναίκα της ζωής του


Tips που θα βοηθήσουν κάθε γυναίκα να κάνει έναν άνδρα να την αγαπήσει...
ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ
Έχεις κάνει γνωριμία, έχετε βγει μερικές φορές αλλά φαίνεται πως δεν σου ανοίγεται συναισθηματικά έτσι όπως θα θελες; Ψάχνεις να βρεις το ταίρι σου και να κάνεις μίασχέση; Προσπαθείς σκληρά για να κερδίσερις την αγάπη του;
Διάβασε και ανακάλυψε πως θα αποδώσουν οι προσπάθειες  σου και θα τον κερδίσετε ολοκληρωτικά.

Οι περισσότερες γυναίκες και μόνο στην σκέψη πως μπορεί να χάσουν αυτόν που αγαπούν, κάνουν συνήθως άτσαλες κινήσεις. Προσπαθούν να αλλάξουν και να γίνουν σύμφωνα με τα δικά του γούστα ή δεν χανάνε ποτέ χατήρι στον άνδρα που ποθούνε.


Το αποτέλεσμα ξέρεις ποιο είναι;  ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΣΟΥΝ!

Μετά αρχίζει το συναίσθημα της απόρριψης, της εγκατάλειψης.

Θα σου δώσουμε μερικές δοκιμασμένες συμβουλές, που αν τις τηρήσεις θα καταφέρεις να εξελίξεις κάθεγνωριμία σε μία όμορφη σχέση και θα μπορέσεις να κερδίσεις την αγάπη του ατόμου που επιθυμείς!

  • Βελτίωσε την εξωτερική σου εμφάνιση  και σίγουρα θα το προσέξει.
  • Να θυμάσαι πως όσο λιγότερα δίνεις...τόσο περισσότερα θα πέρνεις...Οι άνδρες είναι μυστήρια τρένα. Δεν ερωτεύονται σύμφωνα με το πόσα τους δίνεις ή με το τι κάνεις για εκείνους. Ερωτεύονται σύμφωνα με το πόσα κάνουν εκείνοι για εσάς.
  • Δείξε τη θηλυκότητά σου. Τον κάνει πολύ καλύτερο γιατί πιστεύει πως εκείνος είναι υπεύθυνος για αυτό. Φόρεσε το σέξι εφαρμοστό φόρεμά σου, περιποιήσου τα νύχια σου και μην ξεχνάς το βλέμμα σου και το χαμόγελά σου να αποπνέει μυστήριο και ερωτισμό! Η θηλυκότητα είναι εκείνο που «τραβάει» τον άνδρα σε μια γυναίκα. Γιατί ο άνδρας είναι κυνηγός και θέλει να έχει το πάνω χέρι. Όταν μία γυναίκα είναι θελκτική και «γυναίκα» τον εμπνέει.
  • Περιόρισε το δυναμισμό & την ανεξαρτησία σου:  Στις μέρες μας δεν είναι και τόσο εύκολο γιατί η γυναίκα έχει αρχίσει να νιώθει ανεξάρτητη και απελευθερωμένη. Πολλές μάλιστα αφιερώνονται  την καριέρα τους και ξεχνάνε το ρόλο τους. Καλή η καριέρα, αλλά ο ρόλος της γυναίκας είναι σημαντικότερος,  αν δεν θέλετε να μείνετε μόνες! Κανείς δεν θα σας ερωτευτεί αν δεν αποβάλλετε το σύνδρομο του «τα καταφέρνω και μόνη μου» ή «είμαι ο άνδρας του εαυτού μου». Τι σημαίνει αυτό; Πως ήλθε η ώρα να απελευθερώσετε τη «γατούλα» που κρύβετε μέσα σας, τα συναισθήματά σας, τη σεξουαλικότητά σας και να «παίξετε».
  • Προκάλεσέ τον:  Ζήτησέ του να κάνετε μαζί ένα μπάνιο με αιθέρια έλαια, ετοίμασε ένα ρομαντικό δείπνο με κεριά και απαλή μουσική. Κάνε του μασάζ! Τον χαλαρώνει και τον ξεκουράζει. Γενικά δώστε του να καταλάβει πως είστε μια ερωτευμένη αλλά ελκυστική γυναίκα που δεν φοβάται να το κρύψει πίσω από μια σκληρή επαγγελματία καριερίστα.
  • Μην ξεχνάς: Οι άνδρες θέλγονται σε μεγάλο βαθμό από τις γυναίκες, γιατί δουλεύουν με το συναίσθημα. Κάτι που οι ίδιοι δύσκολα μπορούν να εξωτερικεύσουν μόνοι τους, όχι πως δεν το έχουν. Συνηθίζουν να εκφράζονται μέσα από εσάς. Αν εσείς βγάζετε αισθησιασμό, θα κάνουν κι εκείνοι το ίδιο.
  • Αν σε δει να κλαις με μια ρομαντική ταινία ή να απολαμβάνεις μια γλυκιά σοκολάτα, σίγουρα θα τον διεγείρεις! Για αυτό δεν πρέπει ποτέ να φοβάσαι να δείξειςπως νιώθεις.

Αν αφήσεις ελεύθερο τον εαυτό σου να εκφραστείς, τότε θα είναι σίγουρος πως βρήκε ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ
πηγη.parea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου