Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Το νυφικό των ονείρων σου!


Ο γάμος είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή κάθε ανθρώπου. Συγκεκριμένα, εμείς οι γυναίκες θέλουμε να είναι η πιο όμορφη, η πιο λαμπερή και η πιο ξεχωριστή μέρα για μας, αλλά και για τούς δικούς μας ανθρώπους.
Έρχεται λοιπόν η μέρα που « ο άντρας της ζωής σου» σου κάνει την πολυπόθητη πρόταση να μοιραστείτε το υπόλοιπο της ζωής σας. Και πρίν καν προλάβεις να πείς το «ναι» έρχεται στο μυαλό σου το όνειρο που έβλεπες μικρή : εσύ, ντυμένη με το ομορφότερο νυφικό στον κόσμο – σαν μια πραγματική πριγκήπισα!
Αρχίζεις τις προετοιμασίες και προσπαθείς να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα. Πρέπει να είναι όλα στην εντέλεια. Αυτό όμως που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να είσαι εσυ εκθαμβωτική. Εσύ είσαι η πρωταγωνίστρια και εσύ πρέπει να κλέψεις τα βλέμματα όλων. Πρέπει λοιπόν να βρείς το νυφικό σου. Ένα νυφικο που θα σε κάνει την πιο όμορφη νύφη!
Υπάρχουν πολλά είδη νυφικών για να μπορούν να καλύψουν κάθε φαντασία σου και κάθε απαίτησή σου. Υπάρχει μια γκάμα απο σχέδια, κοψίματα, υφάσματα και χρώματα για να μπορείς να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει απόλυτα στον σωματότυπο σου και στο στύλ σου!
Υπάρχουν λοιπόν κλασικά, ρομαντικά και μοντέρνα νυφικά. Νυφικά με έναν ώμο, με μανίκι ή στράπλες. Νυφικά με εντυπωσιακό μπούστο που επιστρατεύονται Swarovski ή στράς. Με κεντήματα ή με δαντέλα. Νυφικά με φουρό, με τούλι ή με βολάν. Νυφικά στενά, κοντά ή πιο ριχτά σε αρχαιοελληνικό στύλ.
Όλα αυτά τα είδη νυφικών υπάρχουν για να έχεις αυτό που ονειρεύτηκες. Ανάλογα με τον σωματότυπό σου και με το στύλ σου μπορείς να βρείς αυτό το ένα και μοναδικό νυφικό που θα σε κάνει την πιο όμορφη και ξεχωριστή νύφη. Μπορείς να βρείς το νυφικό των ονείρων σου!
πηγη.gamos-guide.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου