Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Νέες τάσεις για ένα ξεχωριστό γάμο!

Νέες τάσεις για ένα ξεχωριστό γάμο!
Σκοπεύετε να παστρευτείτε?Τότε θα πρέπει να ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις του γάμου, καθώς και μοναδικές ιδέες για τη μεγάλη ημέρα.  30 θαυμάσιες ιδέες για το γάμο σας που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε ένα μοναδικό, πρωτότυπο αλλά και ξεχωριστό γάμο.........


1. Τολμήστε και επιλέξτε ένα έντονο χρώμα για το νυφικό σας, όπως το κόκκινο που είναι η τελευταία τάση της μόδας. Είναι τολμηρό για ξεχωριστές νύφες.
2. Σήμερα οι ανοιχτοί γάμοι δεν προτιμούνται ιδιαίτερα. Κάντε λοιπόν ένα κλειστό γάμο.Προσκαλέστε μόνο τους κοντινούς συγγενείς και τους φίλους σας.
3Επιλέξτε να κάνετε το γάμο σας σε μια εξωτική τοποθεσία όπως το Μπαλί, ή οι Μπαχάμες. Θα είναι σίγουρα ένας γάμος που θα θυμούνται οι καλεσμένοι σας για πολύ καιρό!
4. Επιλέξτε για τη μεγάλη μέρα αντί για πέπλο να φορέσετε ένα καπέλο με φαρδύ γείσο ή μια τιάρα και σίγουρα θα αισθανθείτε σαν πριγκίπισσα. 
5Οργανώστε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι ή μια λαχειοφόρο αγορά. Θα είναι μια ιδιαίτερη και πρωτότυπη στιγμή για το γάμο σας.
6Δώστε φωτογραφικές μηχανές μιας χρήσης σε άτομα της οικογένεια σας και σε  φίλους, ώστε να μην ξεφύγει από το φακό καμία ανεκτίμητη στιγμή του γάμου σας.
7. Προμηθευτείτε για τη δεξίωση ένα σύστημα καραόκε. Είναι η τελευταία λέξη της μόδας και ιδιαίτερα διασκεδαστικό.
8. Παίξτε λίγο με τις παραδόσεις του γάμου. Αντί να πετάξετε αμέσως την ανθοδέσμη το μπουκέτο, προτιμείστε να παίξετε λίγο με τις «μελλοντικές» νύφες.
9. Σερβίρετε χορτοφαγικά πιάτα κατά τη διάρκεια της δεξίωσης. Τα χορτοφαγικά πιάτα δεν χρειάζεται να είναι εξωτικά πιάτα λαχανικών.
10. Go green! Μειώστε την κατανάλωσης της ηλεκτρικής ενέργειας επιλέγοντας να διοργανώσετε το γάμο σας στην ύπαιθρο και ταυτόχρονα να περάσετε οικολογικά μηνύματα.  
11. Κανονίστε οι καλεσμένοι σας έχουν μια μοναδική είσοδο στην αίθουσα της δεξίωσης. Είτε με άλογα ή ακόμα και με ελικόπτερο! 
12. Η νύχτα παρέχει μια ρομαντική ατμόσφαιρα για την τελετή του γάμου σας. Διοργανώστε λοιπόν ένα ιδιαίτερα ρομαντικό γάμο. 
13Επιλέξτε ένα εξωτικό τόπο. Δεν βλέπετε συχνά ζευγάρια να παντρεύονται σε ένα σαφάρι ή σε ένα βράχο στο βουνό. 
14. Δώστε ένα αναμνηστικό δωράκι στους καλεσμένους σας, στα χρώματα του γάμου.
15. Προμηθευτείτε ένα βιβλίο επισκεπτών τύπου λεύκωμα για να έχουν τη δυνατότητα να γράψουν τις ευχές τους, που θα τις διαβάζετε για μια ζωή.
16. Διακοσμήστε το χώρο που θα γίνει ο γάμος μόνες σας με τη βοήθεια της οικογένειας σας και των φίλων σας.
17. Στείλτε e-vites αντί των προσκλήσεων  σε χαρτί. Έτσι εξοικονομείται χαρτί, μελάνι, αλλά και ενέργεια για το περιβάλλον. 
18. Κάντε ένα μίνι ντοκιμαντέρ για την γνωριμία σας, και φωτογραφίες με στιγμές σας που θα προβάλλονται σε μια γιγαντοοθόνη κατά τη διάρκεια της δεξίωσης.
19Σερβίρετε κοκτέιλ ή finger foods κατά τη διάρκεια της δεξίωσης. Αυτό θα είναι και ένα πιο οικονομικό για τις τσέπες σας.
20. Μισθώστε έναν  ζωγράφο για την μεγάλη ημέρα που φτιάχνει τα πορτραίτα των καλεσμένων σας.
21. Προσκαλέστε τους καλεσμένους σας, σε μια γαμήλια δεξίωση έκπληξη, χωρίς να δώσετε περισσότερα στοιχεία όπως για τον τόπο και τον τρόπο διοργάνωσης.
22. Δημιουργήστε μια ιστοσελίδα για το γάμο σας ώστε οι οικογένειά σας και οι φίλοι σας  να ενημερωθούν σχετικά με τις λεπτομέρειες του γάμου. 
23Δημιουργείστε ένα online blog, όπου οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθούν το σχεδιασμό και τις προετοιμασίες για το γάμο σας. 
24. Δεν υπάρχουν μόνο οι γεύσεις βανίλια και σοκολάτα. Επιλέξτε μια μοναδική γεύση για την γαμήλια τούρτα σας, όπως καρότο, μούρων, ή κολοκύθα. 
25. Κάντε τη λίστα γάμου σας online. Αυτό θα σας εξοικονομήσει χρόνο, ενέργεια και χρήματα! 
26. Φορέστε ένα μίνι νυφικό. Είναι η τελευταία λέξη της μόδας για το 2010
27. Εάν έχετε σπίτι με μεγάλη αυλή, τι καλύτερο από μια δεξίωση εκεί;
28. Επιλέξτε διακοσμήσεις με μπαλόνια αντί του ντεκόρ με λουλούδια.
29. Τολμήστε και τραγουδήστε το αγαπημένο σας τραγούδι κατά τη διάρκεια της δεξίωσης.
30. Απαγγείλετε του γαμήλιους όρκους σας ως ποιήματα.
πηγη.e-gamos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου