Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

10 Μυστικά για λαμπερά και σέξυ μαλλιά!


Αγάπες μου, 
τα μαλλιά μας είναι το σήμα κατατεθέν κάθε γυναίκας. Για παράδειγμα, εγώ τυγχάνει να έχω σγουρά μαλλιά και από μικρή όλοι με αναγνώριζαν ακόμα και εάν με έβλεπαν πλάτη ή πολύ μακριά. Το να έχουμε ωραία, λαμπερά και σέξυ μαλλιά είναι εξίσου σημαντικό- για να μην πω σημαντικότερο- με το να ντυνόμαστε σωστά! Γιατί εάν μια γυναίκα κάνει ένα πολύ ωραίο ντύσιμο και έχει ομολογουμένω καλό γούστο και αίσθηση του στυλ, και την δείς με την ρίζα να φτάνει μέχρι την μέση…..χάνει όλους τους πόντους! Για να μην πολυλογώ όμως άσκοπα, διαβάστε αυτά τα ‘μυστικά’ για να αποκτήσετε και εσείς πολύ εύκολα τα μαλλιά των ονείρων σας!!!.................
  1. Υιοθετήστε ένα κούρεμα με πολλά επίπεδα!
        Kοιτάξτε πόσο λαμπερό και όμορφο είναι το Jennaki μας! Αυτή η γυναίκα είχε πάντα πολύ εντυπωσιακά και όμορφα μαλλιά, και πάντα 
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston
τα ζήλευα…Ένα λοιπόν από τα μυστικά μου, ειδικά εάν έχετε λεπτή η μέτρια τρίχα, είναι να υιοθετήσετε ένα κούρεμα με πολλά πολλά επίπεδα, το οποίο από μόνο του είναι πιο εντυπωσιακό και σίγουρα λιγότερο βαρετό, από ένα κούρεμα σε ίσια γραμμή. Επίσης, είναι εξαιρετικό και για τα πιο σγουρά μαλλιά, ειδικά τα μακριά, γιατί φουντώνουν ισομερώς!

2. Βάλτε την μάσκα μαλλιών ή το conditioner πρώτα!
Αν το κάνετε αυτό, σας υπόσχομαι πως θα αποκτήσετε τόοοοσοοοο μαλακά και λεία και λαμπερά και σέξυ και υγειή και τέλεια μαλλιά. Είναι γνωστό ότι την μάσκα θρέψης την εφαρμόζουμε μετά το σαμπουάν, όλες αυτό κάνουμε! Η αλήθεια όμως είναι πως εάν απλώσετε την μάσκα 10 λεπτά πριν το λούσιμο με σαμπουαν, το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει. Τα φυσικά έλαια της τρίχας βοηθούν στην καλύτερη απορρόφηση της μάσκας.
3. Άσε τα μαλλάκια σου ανακατεμένα.
Ο hairstylist της Zizel-ξέρετε αυτής της ασχημούλας βραζιλιάνας μοντέλας- μας δίνει την εξής συμβουλεί. Το επιμελώς ατημέλητο στυλ είναι πιο σέξυ. Πως να τα καταφέρετε; ένας εύκολος τρόπος είναι έτσι όπως έχετε στεγνώσει τα μαλλιά σας και θέλετε να τα στυλάρετε, σκύβεται και ρίχνετε μπροστά τα μαλλιά σας, εφαρμόζετε και λίγο αφρό ή όποιο άλλο προϊον στυλίγκ χρησιμοποιείται και ανακατεύετε με τα δάχτυλα, μετά γυρνάτε προς τα πίσω τα μαλλιά σας, λίγη λακ για να μείνουν, ξάστε και λίγο την κουρεία σας και είστε έτοιμη.
4. Χωρίστρα στην μέση;Ποτέ!
Τώρα όλες μαζί επαναλάβετε μετά από εμένα: δεν θα ξανακάνω ποτέ χωρίστρα στην μέση, ακόμα και αν απειλείτε η ζωή μου! Το καλύτερο είναι να επιλέξετε μια χωρίστρα στο πλάϊ, η οποία ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου και επίσης δεν θυμίζει στην μαμά σας την εποχή που πηγαίνατε σχολείο!
5. Εάν έχετε σκούρα μαλλιά, δοκιμάστε να τα ανοίξετε λίγο!
Τώρα που έρχεται το καλοκαιράκι, το να ανοίξουμε λίγο τα μαλλιά μας είναι μια καλή ιδέα για να αλλάξουμε στυλ. Δοκιμάστε μια καραμελένια απόχρωση οι καστανές ενώ εάν έχετε πραγματικά πολύ σκούρα μαλλιά δοκιμάστε μερικές ανταύγειες. Η νέα μόδα περί ανταύγειων λέει ότι δεν χρειάζεται να είναι συμμετρικές και τοποθετημένες επιμελώς, οπότε μπορείτε να κάνετε μόνο λίγες και όπου επιθυμείτε!
6. Χαϊδεψτε τα μαλλιά σας
Αυτή η συμβουλή δεν έχει να κάνει τόσο με την διαδικασία του να αποκτήσετε σέξυ μαλλιά, αλλά με την γλώσσα του σώματος. Πολλοί άντρες θεωρούν σέξυ όταν μια γυναίκα κάνει την κίνηση και τραβάει-τινάζει τα μαλλιά της προς τα πίσω!Προσοχή: το να στριφογυρίζετε την τούφα σας, σας κάνει να φαίνεστε όχι μοιραία και σέξυ, αλλά χαζούλα και ανώριμη!
7Κάντε το χτένισμα σέξυ γραμματέας!
Την επόμενη φορά που θέλετε να πιάσετε τα μαλλιά σας αλογοουρά γιατί δεν τα στρίβετε κιόλας χαμηλά στους κρόταφους στερεώνοντας τα με ένα μολύβι ή καλύτερα με ένα chopstick. Το στυλ αυτό είναι πολύ σέξυ και διεγείρει την φαντασία.
8. Κάντε μάσκα με ελαιόλαδο.
Το γνωστό και μη εξαιρετέο εθνικό μας λάδι κάνει καλό και στα μαλλιά μας..Εφαρμόστε το κατευθείαν στα στεγνά μαλλιά σας αφού το έχετε ζεστάνει λίγο και αφήστε το να δράσει 20 λεπρά με μισή ώρα!Μετά ξεβγάλτε με άφθονο νερό. Υπολογίστε πως θέλει πολύ παραπάνω νερό για να ξεπλυθεί από ότι θα σπαταλούσατε σε ενα κανονικό λούσιμο. Πάντως το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.
9.Τολμήστε να γυαλίσετε!
Η διαφορά μεταξύ του γυαλίζω από το λαδώνω είναι τεράστια, το να την πατήσετε με τα μαλλιά σας και να φαίνονται λαδομένα αντί γυαλιστερά είναι πολύ εύκολο. Πάντως, τα νέα προϊόντα σιλικόνης που κυκλοφορούν στην αγορά κάνουν θαύματα και είναι πιο εύκολα στην χρήση αφού η σύνθεση τους είναι πιο ελαφριά. 
10. Αφήστε τα μαλλιά να πέσουν στο πρόσωπο σας.
Όπως είπαμε το ζητούμενο είναι να δείχνετε σέξυ… και σίγουρα δεν μπορείτε να το πετύχετε βάζοντας τα μαλλιά σας πίσω από τα αυτία σας.Που είναι Οκ για όταν δουλεύετε ή διαβάζετε..όταν όμως θέλετε να είστε και να δείχνετε σέξυ..το μυστικό είναι να αφήνετε τα μαλλιά σας να πέφτουν ελαφρά στο πρόσωπο σας.
Εσείς έχετε δικά σας μυστικά για λαμπερά, σέξυ και όμορφα μαλλιά; Θέλετε να τα μοιραστείτε μαζί μας;

πηγη.blogger.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου