Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Πως να ανακτήσετε την εμπιστοσύνη στη σχέση σας


confidenceΗ εμπιστοσύνη είναι ένα βασικό στοιχείο σε κάθε σχέση. Χωρίς εμπιστοσύνη, καμία σχέση δεν μπορεί να καλλιεργηθεί και να φτάσει στην ολοκλήρωση.
Στη συνέχεια του άρθρου, θα δείτε, τι ακριβώς πρέπει να κάνετε για να καλλιεργηθεί, αυτό το σημαντικό στοιχείο και να ευτυχήσετε στη σχέση σας.

-Κάντε το πρόβλημα υπαρκτό στο σύντροφο σας. Μπορεί για εσάς το πρόβλημα να σημαίνει πολλά, αλλά δεν είναι το ίδιο και το σύντροφο σας. Υπάρχει πιθανότητα να έχει τελείως άλλη εικόνα για την έννοια της εμπιστοσύνης. Το μόνο, που χρειάζεται, είναι να μιλήσετε.


-Επικεντρωθείτε στα θετικά της σχέσης σας. Εφόσον δεν τον εμπιστεύεστε ή και αυτός εσάς, για να μην υπάρχουν ρίξεις, μπείτε στη διαδικασία να δείτε τι είναι αυτό, που πραγματικά λατρεύεται πάνω του. Μόνο εκεί μπορείτε να στεριώσετε την εμπιστοσύνη που πρέπει να έχετε προς το πρόσωπο του.
-Χρειάζεται υπομονή. Αυτό πρέπει να το βάλετε καλά στο μυαλό σας και να μην βιάζεστε. Πρέπει να δώσετε χρόνο στη σχέση σας και να κρατήσετε τις υγιείς αποστάσεις. Δεν είναι ωραίο να πιέζετε και πιστέψτε με θα υπάρχει θετικότατη ανταπόκριση.
-Μην γίνεστε απόλυτη και πάντα να δίνετε την ευκαιρία στους ανθρώπους, που αγαπάτε. Είναι σημαντικό να νιώθουν ότι έχουν ένα άνθρωπο απέναντι τους με κατανόηση και όχι κάποιο με δικτατορικές διαθέσεις.
-Δείξτε όρεξη και συνέπεια σε αυτή την προσπάθεια και αμέσως θα δείτε την ανταπόκριση, που θα έχετε από τον σύντροφο σας.
-Δώστε χρόνο στη σχέση σας και επενδύστε ακόμη περισσότερο, συναισθηματικά. Χρειάζεται να κάνετε ένα καλό προγραμματισμό και να κάνετε όσες περισσότερες αποδράσεις μπορείτε. Εκεί μιλήστε πραγματικά και αληθινά με άμεσο στόχο να ανακτηθεί η χαμένη αυτή ενέργεια.
-Σημαντικό! Αν δείτε ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, τότε εμπιστευτείτε έναν ειδικό, πάνω σε θέματα σχέσεων. Θα σας μεταφέρει πολλά πράγματα και έτσι θα φτάσετε πιο κοντά στο ζητούμενο.
-Μείνετε στο τώρα και μην πάτε ποτέ ξανά πίσω στο παρελθόν. Το καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο, αλλά δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Αν θέλετε να προχωρήσετε στη ζωή σας, είναι καλό να έχετε στο μυαλό σας μόνο το τώρα και πως θα βελτιώσετε την υπάρχουσα σχέση σας. Όπως είπαμε και προηγουμένως, εστιαστείτε στα θετικά.
         
Εάν δυσκολεύεστε να εμπιστευτείτε το σύντροφό σας, οι παραπάνω συμβουλές θα είναι πολύ χρήσιμες για σας. Όλα θα ξεκινήσουν εφόσον φέρετε το πρόβλημα στο προσκήνιο.
phgh:.beu.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου