Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Μόδα και υψηλή αισθητική στο ρεβεγιόν της κρίσης!


Μόδα και υψηλή αισθητική στο ρεβεγιόν της κρίσης!

moda-kai-ypsili-aisthitiki-sto-revegion-tis-krisis 

 
Aγαπούν τα μαύρα και γκρι χρώματα, δημιουργούν ρούχα υψηλής ραπτικής προσαρμοσμένα σε καιρούς κρίσης, κατάλληλα για όλες τις περιστάσεις. Οι σχεδιαστές μόδας Δημήτρης Στρέπκος και Ελένη Μπάρλα, βρίσκονται πίσω από το label «Celebrity Skin». Ανοίγουν την ντουλάπα τους και προτείνουν τα κατάλληλα φορέματα για τις γιορτινές μέρες. Παράλληλα απαντούν στις ενδυματολογικές απορίες μας για τα ρούχα του ρεβεγιόν και δίνουν τα δικά τους στυλιστικά tips για να κλέψουμε τις εντυπώσεις το βράδυ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. 


- Το κοντό μαύρο φόρεμα που όλες οι γυναίκες έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας, μπορεί να φορεθεί και τα Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά με τα κατάλληλα αξεσουάρ;

«Συνδυασμένο με opaque καλσόν ή δίχτυ καλσόν, με γόβες από κλασικές έως τα πιο προχωρημένα παπούτσια, με ή χωρίς λευκό πουκάμισο, με ή χωρίς αξεσουάρ (βραχιόλια, δαχτυλίδια, ζώνες), ενισχυμένο με δερμάτινο κορσέ, το μαύρο φόρεμα είναι all time hit!»

- Φθηνές, οικονομικές λύσεις υπάρχουν για ένα φινετσάτο ντύσιμο ανήμερα των Γιορτών; 

«Το φθηνό δεν σημαίνει απαραίτητα και κακόγουστο. Βεβαίως και υπάρχουν οικονομικές λύσεις. Ένα κλασικό μαύρο φόρεμα, μια pencil φούστα, οι κλασικές peep toe γόβες, ή ένα κλασικό αντρικό τύπου κουστούμι, που μπορεί μια γυναίκα να προμηθευτεί από οποιοδήποτε μαγαζί, φθηνό ή ακριβό, είναι λύσεις που σίγουρα δεν είναι οικονομικά ασύμφορες. Πολλές φορές πριν κάνουμε μια βόλτα στα μαγαζιά καλύτερα να κάνουμε πρώτα μια βόλτα στη ντουλάπα μας. Θα κατεβάσει σίγουρα το budget των αγορών μας».   

- Ποια χρώματα στα ρούχα θα προτείνατε για τις γιορτές; Φανταχτερά ή σε πιο παλ αποχρώσεις; 

«Σαν avant garde designers οι Celebrity Skin προτείνουν μαύρο, γκρι, nude και λευκό. Οι παλ αποχρώσεις είναι άγνωστες έννοιες στο χρωματολόγιο μας».  

- Η γούνα πάνω από το εορταστικό φόρεμα ταιριάζει ή είναι λίγο ντεμοντέ; Τι θα προτείνατε, ίσως κάποιο παλτό; 

«Η γούνα μόνο αν είναι οικολογική, αν και η πιο safe επιλογή είναι ένα κλασικό παλτό».  

- Ποια παπούτσια ταιριάζουν καλύτερα με το γιορτινό μας ντύσιμο; Θα επιλέγατε γόβες μυτερές ή στρογγυλές; 

«Σαν Celebrity Skin προτιμούμε πάντα την ένταση, τη μύτη, τις γωνίες».   

- Χριστούγεννα, μέρες αγάπης, λάμψης, στυλ. Θα συστήνατε στις γυναίκες ρούχα με στρας ή είναι προτιμότερο ένα απλό φόρεμα συνδυασμένο με εντυπωσιακά παπούτσια, ωραία μαλλιά, έντονο μακιγιάζ; 

«Είναι ο τρόπος που κάθε γυναίκα θα επιλέξει να το κάνει. Αν επιλέξει ένα φανταχτερό ρούχο σίγουρα θα πρέπει να κατεβάσει τους τόνους στο μακιγιάζ και το μαλλί θα κινηθεί σε πιό αυστηρό ύφος, π.χ. ένας κότσος. Το ίδιο ισχύει αν επιλέξει να επενδύσει σε μακιγιάζ, μαλλιά. Θα κρατήσει χαμηλούς τους τόνους του ρούχου. Ο συνδυασμός της υπερβολικής έντασης σκοτώνει»!


Δείτε παρακάτω τα φορέματα που οι Celebrity Skin προτείνουν για τις Άγιες Μέρες και φέρουν την υπογραφή τους: 


Πηγή:  http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου