Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Ρομαντική Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση



Ρομαντική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση
Χριστουγεννιάτικος ρομαντισμός
Για τις ρομαντικές ψυχές το παραδοσιακό κόκκινο, το χρυσό, το ασημί και το πράσινο δεν είναι οι μοναδικές επιλογές για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.
Ειδικά αν θέλετε να δώσετε μια εικόνα φρεσκάδας και αισιοδοξίας στο σπίτι σας, το ροζ είναι μια πολύ καλή εναλλακτική επιλογή. Μάθετε βήμα - βήμα πως θα δημιουργήσετε μια όμορφη σύνθεση για να διακοσμήσετε τον μπουφέ της τραπεζαρίας σας ή κάποια άλλη γωνιά του σπιτιού σας.
Η σύνθεση μπορεί να αποτελέσει ακόμη και μέρος της διακόσμησης του τραπεζιού για το βιβλίο ευχών στη δεξίωση του γάμου σας, αφού μπορείτε να την προσαρμόσετε σε όποιο χρώμα ταιριάζει περισσότερο με τα υπόλοιπα χρώματα που έχετε επιλέξει για τον χριστουγεννιάτικο γάμο σας. 

Χριστουγεννιάτικη σύνθεση
Βήμα 1
Βήμα 1 : Τοποθετήστε ένα χαλαρά διπλωμένο τουλπάνι ή μια λεπτή πετσέτα σε μια πήλινη γλάστρα ή σε ένα φαρδύ βάζο με μεγάλο στόμιο σε ροζ χρώμα. Αν δεν έχετε γλάστρα ή χρωματιστό βάζο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα γυάλινο φαρδύ βάζο, τοποθετώντας σε αυτό γκοφρέ χαρτί σε ροζ χρώμα ή σε όποιο άλλο σας αρέσει, επενδυμένο από τη εσωτερική πλευρά με αδιάβροχη μεμβράνη.







Χριστουγεννιάτικη σύνθεση με αλεξανδριανό
Βήμα 2
Βήμα 2 : Με την παραπάνω κίνηση θα μειώσετε το βάθος του βάζου, στην περίπτωση που είναι αρκετά μεγάλο, τοποθετώντας και 2η ή 3η στρώση υφάσματος. Χρειάζεστε βάθος περίπου 12-15 πόντων για να συνεχίσετε την κατασκευή σας. Κόψτε ένα ή δύο κομμάτια σφουγγάρι ανθοδετικής ύψους 6-8 cm, που θα προμηθευτείτε από ένα κατάστημα με είδη διακόσμησης και ανθοπωλείου, ώστε να εφαρμόζει στο εσωτερικό του δοχείου και τοποθετήστε τα μέσα σε αυτό, αφού πρώτα τα υγράνετε. Το ελεύθερο μέρος μέχρι το χείλος του βάζου θα πρέπει να είναι περίπου 5 cm.





Σύνθεση σε παλ τόνους με αλεξανδριανό
Βήμα 3
Βήμα 3 : Κόψτε μερικά κλωνάρια από αλεξανδριανό σε λευκές και ροζ αποχρώσεις μαζί με το φύλλωμά τους. Το μυστικό για να διατηρηθούν περισσότερο καιρό και να παραμείνουν με τη ζωντάνια τους είναι να κρατήσετε την άκρη κάθε κλωναριού πάνω από τη φλόγα ενός κεριού για μερικά δευτερόλεπτα.









Αλεξανδριανό και στη δεξίωση του γάμου
Βήμα 4
Βήμα 4 : Στη συνέχεια μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε τη σύνθεσή σας, τοποθετώντας τα κλωνάρια στο σφουγγάρι, φτιάχνοντας ένα πλούσιο μπουκέτο. Για να ολοκληρώσετε το αποτέλεσμα, μπορείτε να το διακοσμήσετε με μια διακοσμητική γιρλάντα, που επίσης θα προμηθευτείτε από ένα κατάστημα με είδη ανθοδετικής.
phgh:teleiosgamos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου